Foto: Bo Bach Jensen
11-04-2019
Hvis I har et konkret projekt, som I gerne vil samle penge ind til i gruppen, så har I nu mulighed for at gøre det under indsamlingstjenesten BetterNow

Hvis I drømmer om en ny bålhytte eller mangler et telt til sommerens fælleslejr, så har I nu mulighed for at prøve at samle pengene ind via en indsamling på indsamlingssiden BetterNow.

Det er både nemt og gratis at oprette en indsamling på BetterNow, da KFUM-Spejdene har deres egen side på sitet. BetterNow får 7,5 procent af det indsamlede beløb til administration af siden, men det beløb betaler administrationskontoret. Derudover trækker BetterNow et transaktionsgebyr for hver donation på omkring 1 krone - afhængig af korttypen. Donorer kan betale med både  betalingskort og MobilePay. 

Sådan opretter du en indsamling

  • Gå ind på https://dk.betternow.org/charities/kfum-spejderne eller www.betternow.dk og søg på KFUM-Spejderne for at finde vores side.
  • Tryk på ’Start indsamling’ og du er i gang. Du guides gennem fire punkter, hvor du bl.a. skal skrive lidt om, hvad du samler ind til og samt oploade et foto.
  • Del din indsamling med dit personlige netværk via de sociale medier (f.eks. Facebook, Twitter, e-mail) og du er klar til at modtage donationer til din indsamling.

Del din indsamling og opdater dine donorer

For at dele din indsamling kan du bruge delemulighederne på din indsamlingsside, eller bare kopiere URL-linket og sætte det ind, hvor du gerne vil dele det – eksempelvis i en e-mail eller i en statusopdatering på Facebook. 

Når dit mål er nået og indsamlingen er slut, så husk at give en tilbagemelding til donorerne. Du kan få flere gode råd til, hvordan du får succes med din indsamling på BetterNows hjemmeside.

 

 

Kom i gang

Få gode råd om, hvordan du laver en indsamling på BetterNow

Start en indsamling på BetterNow