Foto: Johny Kristensen
27-06-2019
Nyhedsbrevet går på sommerferie, men det betyder ikke, at du ikke kan høre fra os i løbet af sommeren. Se her, hvor vi udkommer i løbet af sommeren.

Nyhedsbrevet holder sommerferie: Sådan følger du med alligevel

Bare rolig. Der bliver masser af historier at følge med i, når sommerferien begynder for det fleste i uge 27. Også selvom nyhedsbrevet går på ferie.

Instagram bugner med aktivitet

Hvis du ikke allerede følger KFUM-Spejderne på Instagram, så er der god grund til at komme i gang med det i løbet af sommerferien.

Fra weekenden kan du se med, når de første spejdere drager afsted på Roland og sommerlejr. Resten af ferien kan du glæde dig til mange, mange flere opslag fra både kurser, lejre og udenlandsture.

Du finder KFUM-Spejdernes instagram her

Facebook fuld af nyheder og aktiviteter

Også på facebook kan du følge med, hvis du får tid mellem sommerlejre og solskinsdage. Her er der planlagt en masse spændende opslag, som kan gøre din sommer og spejderlejr ekstra god med alt fra spændende nyheder til opskrifter og aktiviteter.

Blandt andet kan du læse mere om Landstræf i løbet af sommeren, som finder sted sidste weekend i september. Læs mere og tilmeld dig her.

Du finder KFUM-Spejdernes facebookside her.

Nyhedsbrevet er tilbage torsdag den 22. august.