23-05-2018
Kaoskontrol er et juniormærke og andet mærke, som arbejdsgruppen for arbejdsprogram hiver under Mærkeluppen. Se forslag til et fuldt forløb, hvor I tager mærket. Læs mere her.

Mærkeluppen: Fokus på mærket Kaoskontrol

Af arbejdsgruppen for arbejdsprogram

Nogle af jer så måske Mærkeluppen i april.

Mærkeluppen er der, hvor vi sætter fokus på de forskellige mærker fra Paletten, fordi der er en masse god inspiration på Spejdernet.dk og i Paletten, som vi gerne vil gøre endnu mere tilgængelige for jer.

Andet mærke under luppen er Kaoskontrol - et mærke for juniorerne, der handler om at kunne håndtere uventede situationer på en god måde. Mærkeluppen giver et bud på og sætter rammerne for et godt forløb med mærket.

Se forløbet her

Færdige aktiviter til Kaoskontrol

Mærkeluppen vil klart opfordre dig til at give dig i kast med nogle af de planlægningsværktøjer, som Paletten giver mulighed for. Spejderarbejdet skal give mening, og derfor er det vigtigt, at man finder de værktøjer, som virker for en selv.

Hvis du gerne vil dykke endnu mere ned i planlægningsværktøjerne eller have flere, kan de findes i Paletten håndbogen, som kan købes hos 55nord.

Hele mærkeluppen indeholder en trin efter trin guide til mærket og en række aktiviteter, der kan inspirere dig til det mærkeforløb, der passer til netop dine spejdere. Mærkeluppen for Kaoskontrol kan findes her.

Aktivitetsdatabasen er fyldt med aktiviteter til alle Palettens mærker, og der er aktiviteter til alle typer af spejderarbejde.

Det er arbejdsgruppen for arbejdsprogram, der laver Mærkeluppen. Hvis I har et forslag til et mærke, der skal sættes under lup, må I meget gerne skrive til os på arbejdsprogram@kfumspejderne.dk.

Mærkeluppen: Kaoskontrol

Se hele gennemgangen af Kaoskontrol med aktivitetsforslag og program.