Foto: Frederik Kehlet
27-11-2019
Kan du udvikle inspirationsmateriale og koncepter for små videoer til spejdere, og har du lyst til at gøre en forskel for den danske natur imens? Så har vi et spændende job med mening, ansvar og gode kolleger. Ansøgningsfristen er 5. januar 2020. Læs mere her.

KFUM-Spejderne søger en studentermedhjælper til visuel kommunikation

KFUM-Spejderne sætter sammen med en række andre organisationer og DR fokus på "Vores natur" i 2020.

Derfor søger vi en studentermedhjælper, som skal være med til at producere video og udvikle inspirationsmateriale til børn, unge og voksne til et projekt, som skal være med til at skabe vild bynatur, hvor man bor.

Dine opgaver er at

  • være med til udvikle inspirationsmateriale til børn, unge og voksne.
  • være med til at udvikle og planlægge små film om biodiversitet. Det tekniske står andre, men du skal være idérig, skrive manus og planlægge produktionerne.
  • være med til at udvikle et kursus i videoproduktion, hvor fokus er videooptagelser i naturen - dit fokus vil være ideer og planlægning. Andre står for det tekniske.
  • koordinere frivillige og interessenter fra de andre deltagere i projektet.
  • skrive artikler til og opdatering af hjemmesider.
  • deltage i koordinationsmøder og løse praktiske opgaver.

Du kan læse hele jobopslaget her, hvor du også kan læse mere om, hvordan du søger jobbet.

Ansøgningsfristen er 5. januar 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektleder Morten Grouleff på morten@kfumspejderne.dk eller telefon 22229425.

Om projektet Vores natur

KFUM-Spejderne er sammen en del af projektet Vores natur, som i 2020 skal sætte fokus på naturen i Danmark. Med udgangspunkt i en storslået TV-serie om Danmarks natur vil DR i 2020 sætte fokus på Danmarks Natur.

Sideløbende sætter en række organisationer fokus på naturen og inviterer danskerne ud for at opleve, udvikle og passe på den danske natur.

KFUM-Spejderne er en del af projektet gennem Friluftsrådet. Andre partnere i projektet er udover DR også Naturstyrelsen og naturhistoriske museer i Danmark.

Du kan læse mere om projektet her