Foto: Frederik Dahl Kehlet
06-12-2017
Samarbejdet med jem & fix fortsætter i 2018, hvor gruppen igen kan deltage i events. Datoerne er ikke på plads endnu, men du kan skrive dig op og modtage mere information, når den er klar.

jem & fix-events kommer igen i 2018

I 2017 har grupper i hele landet lavet 52 fyrtårnsevents til påske, sankthans og halloween. Hyggelige events, hvor spejdergrupper har inviteret 6.852 mennesker med udenfor til spejderarbejde og ‘gør det selv’-aktiviteter i massevis. Det viser, at sammen kan vi rykke verden - med vilje.

Samarbejdet mellem jem & fix og KFUM-Spejderne har været en succes, og derfor afholder vi igen i 2018 tre fyrtårnsevents til påske, sankthans og halloween, og I kan være med. Vi kender endnu ikke datoerne for påske og halloween, men hvis I er interesseret i at lave et fyrtårnsevent i det kommende år, er I velkomne til at skrive.

Send en mail til mariaa@kfumspejderne.dk og skriv Fyrtårnsevent 2018 i emnefeltet, samt hvilke(t) type event I er interesseret i. Så sender vi en mail, når vi har mere information.

Hvad er et fyrtårnsevent?

Der afholdes tre fyrtårnsevents med forskellige temaer: Påske, sankthans og halloween. Fyrtårnseventet er fastlagt på en bestemt dato, hvor spejdergrupper i hele landet afholder event på samme dato. For eksempel til sankthans d. 24. juni.

Til eventet er gruppen ansvarlig for at lave spejderaktiviteter samt en ‘gør det selv’-aktivitet. Aktiviteterne passer til temaet, og materialerne til ‘gør det selv’-aktiviteten stilles til rådighed af jem & fix.