04-12-2018
Gruppesite.dk har brug for din hjælp og søger frivillige, som har lyst til at gøre Gruppesite.dk til en endnu mere attraktiv, sikker og opdateret løsning for grupper og distrikter. Læs mere om projektet her.

Gruppesite.dk har brug for din hjælp

Den frivillige projektgruppe bag Gruppesite.dk har brug for din hjælp, så de også i fremtiden kan sikre en god hjemmeside-løsning til grupper og distrikter.

I dag giver Gruppesite.dk cirka 200 grupper og distrikter en nem hjemmeside og plads på internettet. Det gør dem synlige og nemme at finde online, men siderne kræver løbende vedligehold og support fra Gruppesite.dks frivillige projektgruppe.

Derfor søger projektgruppen nye frivillige, som har lyst til at være en del projektgruppens arbejde og fællesskab.

Dine muligheder hos Gruppesite.dk

Projektgruppen løser mange forskellige opgaver fra support og udvikling til serveradministration og oprettelse. Men du skal ikke være ekspert. Har du en nysgerrighed på hjemmesider, programmering og kommunikation er det alt rigeligt. Mange af projektgruppens opgaver drejer sig nemlig om support, vejledninger eller test af løsningerne.

Men har du lyst og evner til at lave plugins til Wordpress-løsningen eller hjælpe med serveren, er det bestemt også en mulighed.

Opgaverne, som du du kan få indflydelse på, spænder over

  • Support
  • Kommunikation
  • Udvikler
  • UX'er
  • Projektledelse

Måske kan du se dig selv arbejde med en eller flere opgaver. Du binder der ikke til en særlig opgave, men kan se overskrifterne som en appetitvækker på, hvilke opgaver du kunne hjælpe med hos Gruppesite.dk.

Har du lyst til at høre mere, så skriv en mail til christian@kfumspejderne.dk, hvor du kort fortæller, hvilke opgaver du brænder for at løse. Alder og spejdererfaring er ikke så vigtigt, hvis du har lysten til at gøre en forskel for vores grupper og distrikter, som bruger servicen.

Kom med når Gruppesite.dk mødes

Gruppesite.dk mødes næste gang på korpsweekenden den 18. til 20. januar på Houens Odde Spejdercenter. Gruppesite.dk mødes med al sandsynlighed lørdag, hvor du er velkommen til at være med og møde resten af projektgruppen, stille spørgsmål og få et indblik i arbejdet.

Du tilmelder dig blot korpsweekenden og skriver gruppesite i tilmeldingen, så hører du mere. Du får dækket dine udgifter til transport.