Foto: RealCereal @ Flickr. Licensed under CC BY 2.0
09-08-2018
Gå med KFUM-Spejderne og DUF til Copenhagen Pride lørdag d. 18. august. Se her, hvordan du tilmelder dig.

Gå Pride-parade med KFUM-Spejderne

Af Styregruppen for Profil og Samfund

Skønne mennesker, et væld af farver og fantastisk stemning er blot lidt af det, der kan opleves, når der i næste uge fejres Copenhagen Pride i hovedstaden. Og du skal selvfølgelig være med.

Til dette års Pride Parade sidder KFUM-Spejderne ikke blot på sidelinjen, men deltager gennem DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) under sloganet ”Alle har ret til et godt ungdomsliv”.

Gå parade gennem København

Tag tørklæder om halsen og kom og gå med, når mangfoldigheden fejres. Copenhagen Pride Parade starter d. 18. august fra Frederiksberg Rådhus i København kl. 13.00. Optoget varer ca. 2 timer og slutter på Rådhuspladsen i København.

Vi går på vores to ben, og DUF sørger for banner og musikanlæg. Så det eneste du skal medbringe, er dit gode humør - og så skader lidt kulørt tøj måske heller ikke.

Du kan læse mere om eventet her, hvor du også kan se, hvilke andre events foreningslivet har planlagt i løbet af Pride ugen.

Tilmelding

Tilmelding til eventet er nødvendig og sker først til mølle og senest d. 16. august kl. 12.00 til sps@kfumspejderne.dk.

Skriv dit navn, alder og gruppe/hjemegn. Der må gerne tilmeldes flere personer eller en patrulje i samme mail. Du får en bekræftelse på din tilmelding hurtigst muligt derefter. Spørgsmål til eventet rettes ligeledes til ovenstående mail.