14-05-2018
KFUM-Spejderne og jem & fix inviterer grupper til at holde Sankt Hans med og for lokalområdet. Aktiviteterne er planlagt og betalt. Vil din gruppe være med?

KFUM-Spejderne og jem & fix inviterer igen spejdergrupper til at holde lokale sankthans-arrangementer for lokalsamfundet. Formålet er, at spejdergruppen kan stå for en hyggelig aften med bål og hekse, hvor familier kan møde andre fra lokalområdet. I år sker det den 23. juni 2018 om aftenen fx i tidsrummet fra 17-21.

Din spejdergruppe kan stadig nå at være med til at lave et arrangement. Det hele er planlagt på forhånd og nemt at gå til.

 

Lav jeres egen "gør det selv-heks"

På dagen skal spejderne og de lokale børn og unge lave en "gør det selv"-aktivitet. Aktiviteten er allerede planlagt og går ud på at bygge små hekserobotter af lægter med hænder og fødder af skruer, møtrikker mm. Aktiviteten er tiltænkt de yngre spejdere, men alle kan være med.

Spejdergruppen kan gratis hente alle materialer til aktiviteten i den lokale jem & fix. Der vil ligeledes til nogle arrangementer være folk fra jem & fix til stede til arrangementet. De kan hjælpe med at holde aktiviteten kørende, hvis der opstår problemer.

 

3.000 kroner som tak

Udover gratis materialer til hekse kan gruppen få 1.000 kroner, som kan bruges til andre spejderaktiviteter på selve dagen som bål og snobrød. Som tak for hjælpen får gruppen også 3.000 kroner, de selv kan bestemme, hvad skal bruges til. I køber selv gaven, og KFUM-Spejderne refunderer bagefter.

Hvis I er interesseret I at deltage, så tøv ikke med at skrive til Mathilde Korning Andersen hurtigst muligt på mathilde@kfumspejderne.dk og inden d. 21 maj 2018. Her skal det også senest ligge fast, hvor arrangementet foregår.