08-11-2018
Tag med på fordybelseskonference, hvor vi udveksler erfaringer med andre kirkelige børne- og ungdomsorganisationer. Det er 18. til 19. januar på Houens Odde Spejdercenter. Se programmet her.

Få ny inspiration på fordybelseskonference på Houens Odde

Af Mette Lundegaard, K-patruljen

KFUM-Spejderne og Konfirmandcentret inviterer kirkelige børne- og ungdomsorganisationer til inspirationsweekend i fordybelsens tegn. Det sker i weekenden 18. til 19. januar 2019.

Konfirmandcentret og KFUM-Spejderne har et ønske om at omsætte de gode erfaringer fra de ret konkrete samarbejder til en fælles inspirationsweekend. Her tænker vi både på den inspiration, vi kan få fra hinanden og inspiration, vi kan få i fællesskab gennem gode oplæg.

Målet er at skabe en weekend, hvor der er god tid til at fordybe sig i netop fordybelse.

Programmet vil være en blanding af oplæg, debatter og workshops samt tid til at præsentere og deltage i forskellige fordybelsesaktiviteter (aktiviteter, andagter, tankestartere, pilgrimsvandringer etc.) og tid at mødes i egne udvalg.

Hele weekenden foregår på Houens Odde Spejdercenter og koster 575 kroner, da Konfirmandcentret dækker udgifterne til foredragsholdere osv. Tilmelding er nødvendig og skal være sendt seneste 20. december. Du kan tilmelde dig her.

Du kan downloade det weekendens program her.

Har du spørgsmål, så skriv til Mette Lundegaard på mette@spejdernet.dk.