Foto: Emil Kvistbo
11-04-2019
Ungdomsøen er på udkig efter spejdergrej, som kan få nyt liv på øen til glæde for øens mange brugere. Har gruppen telte, dolke, stole eller andet grej tilovers, kan du se her, hvordan det kan få nyt liv på øen. Læs mere her.

Brugt spejdergrej får nyt liv på Ungdomsøen

Når Ungdomsøen åbner til august, kan spejdergruppens brugte grej få nyt liv for øens brugere. Måske har gruppen brugt grej og materiale liggende, som fylder, men er for godt til at smide ud. Det kan gruppen donere til øen.

- Det er alt fra rafter til kanoer, vi leder efter, siger Torben Mølby, som sidder i bestyrelsen for Middelgrundsfonden, der formelt ejer Ungdomsøen.Han understreger, at det selvfølgelig skal være brugbart og præsentabelt for at være attraktivt for Ungdomsøen, men at lidt også kan gøre det. Det kan være økser, soveposer, borde og stole, brætspil eller større ting som telte og kanoer.

Har man guld liggende spejderhuset, som er klar til nyt liv på Ungdomsøen, kan man skrive til info@kfumspejderne.dk og koordinere videre. Skriv gerne, hvad det drejer sig og vedhæft gerne billeder.