Foto: Johny Kristensen

Fængsel - distriktsturneringsmærke 2016

Introduktion:

Årets materiale er bygget op om emnet Fængsel. Spejderne skal være fængselsbetjente, og de skal prøve om de er gode fængselsbetjente.

Rundt i kanten på hver opgave er der to farver. De indikerer farverne fra paletten. Der vil i hver opgave være fokus på to af udviklingsområderne fra paletten.

Det er særligt de to områder, der er i fokus i den enkelte opgave, og derfor også de to områder I vurderer mest på i opgaveløsningen. 

Historien:
Turneringslederen er fængselsdirektøren. Vedkommende fortæller ved løbets start: ”I er kommet her på fængslet for at se om I er gode fængselsbetjente. I skal prøve en masse af de ting, der er at gøre i et fængsel.

Men det var rigtigt godt at I kom lige i dag. I er nødt til at hjælpe mig. I morges fik jeg den dejligste fødselsdagslagkage, (selvom jeg faktisk ikke har fødselsdag i dag, så jeg ved ikke helt hvorfor jeg fik en fødselsdagslagkage, men der står mit navn på. Selv om det stod lidt mærkeligt). Jeg satte den her og nu er den blevet væk. Der må være nogen der har stjålet min lagkage. Kan I hjælpe mig med at finde den, og kan I fange den skurk der har taget den?

Læs hele oplægget via linket til højre.