Foto: Elsebet Gregersen
15-10-2018
På spidsen af Houens Odde ved Gilwellhytterne er der i denne uge 31 deltager fra hele landet afsted på ULK 59.

ScoutZone har været forbi Gilwellhytterne, hvor ULK 59 holder til i denne uge. Der er pyntet pænt op med alt godt fra havet, og stemningen er i top.

Deltagerne danser også på livet løs til High Hopes af Panic at the Disco!, så snart der er et minut eller mere frit. De har deres egen ULK dans, som giver et godt sammenhold for deltagerne.

I år er det Brian Weiler Larsen, som er kursusleder på efterårs ULK. Brian har været med til at lave 10 ULK kurser, hvoraf det her er hans andet ULK som kursusleder.

Noget af det Brian personligt får ud af at være kursusleder, er ledelsesmæssige værktøjer. Det at han skal lede en stab og 31 deltager igennem en uge, hvor alt skal køre på skinner.

Han bruger også disse kompetencer i hans dagligdag på hans job som pædagog. Så sent som i sidste uge havde Brian møde med hans leder på arbejdet, hvor han præsenterede den måde vi, som spejdere leder på.

På ULK er anerkendende ledelse en stor del af kurset. Det er også en måde, som Brian også bruger i hverdagen, når han er i kontakt med andre.

Staben på ULK 59 har prøvet noget nyt og opbygget dette kursus om Korpset ledelsesgrundlag ud over Cirklen Rundt med fokus på kompetencebaseret uddannelse og Paletten.

Ved Paletten får deltagerne blandt andet instruktion i at bruge den til planlægningsmæssigt derhjemme.

Find ScoutZone:

Kursusleder: Brian Veiler Larsen

Foto: Elsebet Gregersen