Foto: Elsebet Gregersen
16-10-2018

Fredrik Lodberg Olsen er 17 år og er i år med til at lave Diamant på Terp Spejdercenter. Med i staben er blandt andet 18-årige Sarah Amalie Bøgegren Pedersen også. Imens de opsatte en freezerbane, havde de to unge stabsmedlemmer heldigvis også tid til at svare på et par spørgsmål.

For Sarahs vedkommende er det anden gang, hun er med til at lave et kursus. Hvorimod det for Fredrik er allerførste gang. De to er så heldige at være kommet med i en stab, som har lavet mange kurser, så de føler sig i gode og trygge rammer.

Fredrik håber på at kunne få blive en del af en stab igen og lave en masse flere kurser. Han håber også på at denne uge, som en del af en stab, vil kunne rykke han egne grænser og ikke kun deltagernes.

Han har set op til personerne, som har været i stabe til de kurser, som han har været på. Det er for ham en meget “ret fed” ting at lave et kursus. Derfor har det altid været en ting, som han gerne har villet.  

De vil opfordre alle, som gerne vil udfordre sig til at tage afsted på et Diamantkursus. De mener ikke, at der er nogen grund til at stoppe med at tage på kurser efter Roland 2, hvis man har mere potentiale og lyst til nyt. Men på samme tid synes Sarah og Fredrik også kunne starte på et Diamant, hvis man har lyst og mod på det.