Foto: 55 NORD
23-06-2017
Læs mere om præmierne, du kan vinde på Scoutzones facebookside, lige her!

Pionering, bål og fedtfælder er skønt. Men nogle gange skal der også være plads til en smule luksus – også på Spejdernes Lejr. Derfor kan du nu være den heldige vinder af tre ting, der gør din oplevelse på årets store sommerlejr både federe og nemmere. Disse lækre sager er helt uundværlige, når først de har været med på en enkelt sommerlejr. Alle præmier er sponsoreret af og kan købes ved 55˚ NORD.

Solcelleoplader

Der skabes uden tvivl en masse nye minder på lejren til sommer. Til at forevige dem hjælper solcelleopladeren enhver spejder med altid at have strøm på mobilen. Du bliver patruljens redning!

https://www.55nord.dk/55nord/soegeside/lygte/enerplex-kickr-ii-black-(solcelle-usb-oplader)

Trangia

Når lejren er ved at lakke mod enden, er man alle sammen lidt træt af at skulle vaske en gryde af hver gang, der skal koges vand. Trangiaen bliver din bedste ven! Du skal hverken bruge brun sæbe eller en bålhandske. Ja tak!

https://www.55nord.dk/55nord/soegeside/trangia-og-tilbehoer/trangia-27

Fold-ud stol

Hvorfor er det lige, at spejder og dårlig komfort altid hænger sammen? Det gør det ikke længere! Med en fold-ud stol har du altid en perfekt siddeplads i rygsækken – om du så er ved lejrbålet eller på hike.

https://www.55nord.dk/55nord/soegeside/luftmadras/lavu-fold-ud-stol