Fra venstre: Watermelon, Gammeldags flødeis med mandel, Guld Horn, Isbjørn, Kæmpe læske, Astronaut. Fotograf: Elsebet Gregersen
27-05-2017
Spejdernes Lejr kommer tættere og tættere på. Det samme gør sommeren og dermed issæsonen. Vi har smagt 6 af isene, der kan findes på markedet. Nestlés Watermelon, Astronaut, Kæmpe læske, Isbjørn, Gammeldags flødeis med mandel & Guld Horn, der alle er fra Premier Is. Men hvilken skal du vælge? Og er isen god, bare fordi at du ofre 28 kroner på den?

Smag

Generelt er sodavandsis mere velegnet en varm sommerdag. Derfor vil vi også fremhæve Watermelon, Astronaut og Kæmpe læske. De smager alle tre af sommer og er dejligt afkølende, når solen bager ned. Guld Horn smager som en klassisk flødeis, dog skuffer det os, at halvdelen af den består af flødebolle - og ikke is. En is, vi havde set frem til at smage, var Isbjørnen. Den var en KÆMPE skuffelse!

Pris

Testen største is Guld Horn er også den dyreste. Og den mindste is Astronaut deler placeringen som den billigste med den 16g større Watermelon. På trods af den store pris på 28kr er Guld Horn en skuffelse. Man bliver af den store flødeis blot mere tørstig. Hvorimod man med Astronaut-isen opnår en større chill-factor. 

Smeltetid

Er det en varm sommerdag, er det IKKE Kæmpe læsken du skal vælge. 20 minutter efter at vi havde betalt, var isen stort set helt smeltet. De to bedste var flødeisen med mandel og Astronaut-isen. 

Og vinderen er...

Generelt er sodevandsisene mere velegnede til spejdere, de smelter langsommere, er billigere og alle kan lide dem. Testvinderen er helt klart Astronaut-isen. For det første smager den mega godt, men den er også langsom om at smelte - Og så er den testens billigste!