Foto: Kira auf der Heide (Unsplash)
03-12-2018
Der er nu kun 20 dage til Juleaften. Så din familie er sikkert begyndt at spørge efter dine ønsker? Bare rolig, ScoutZone giver her sine forslag på nogen mega gode julegaveønsker.

Det er jo jul, eller snart ihvertfald. ScoutZone glæder sig som de små børn vi nu engang er, til både jul og nytår.

Som en lille opvarmning til juleaften vil vi gerne dele vores aller bedste julegaveønsker med jer. Så læs med! 

Første ønske - Edith

De der blå fjällräven keb-bukser

De kan findes lige her: https://www.55nord.dk/55nord/shop/fjallraven-bukser/fjallraven-bukser-keb-trousers 

Jeg ønsker mig disse keb bukser til at bruge på de mange kommende spejderture med gode venner. Et par nye bukser, til at skabe nye minder i!

Andet ønske - Markus

En OPTIMUS koger...

...Så jeg kan koge mig lidt kakao, lave mig et spejlæg og andre gode ting, når jeg er ude i det danske land på diverse ture! 

Tredje ønske - Birgit

En fjällräven Keb fleece

Jeg ønsker mig en lækker varm Fjällräven keb fleece, som jeg kan tage med på mange nye og spændene spejderture i det nye år.

Fjerde ønske - Frederik

En pizza skærer-kniv!

Jeg ønsker mig en ny pizza skærer til at tage med på tur. Altid er pizza tid! 

Femte ønske - Jonathan

En gryde til min gasbrænder!

Jeg ønsker mig en gryde til min gasbrænder. Så har man nemlig altid mulighed for, at varme enten mad eller drikkevarer. Man kan lave meget god mad når man er på farten, også uden at skulle have de helt store bål-gryder med. Det er smart!

Sjette ønske - Sara

En camelbak og en ny sovepose

Jeg ønsker mig i år en camelbak til at tage med på tur. Men jeg ønsker mig i den grad også en ny VARM sovepose, så jeg kan sove udenfor i de kolde måneder. 

 

Syvende ønske - Simon

Et par nye Salomon Speedcross

Jeg ønsker mig et par nye speedcross så jeg har mulighed for at give den endnu mere gas på denne sæsons spejderløb! Vi ses derude! 

Ottende og sidste ønske - Elsebet

Fjällrävens version af stræber-tights...

Jeg skal på løb i år, en del faktisk. Sidste sæson tilbragte jeg i et par fusion tights, i år må det så være et par Fjällräven High Coast tights. De er derfor at finde på MIN ønskeliste i år. 

De kan forresten findes lige her: https://www.55nord.dk/55nord/shop/fjallraven-bukser/fjallraven-high-coast-tights-dark-grey 

Udover dem ønsker jeg mig også en helt utrolig masse andre lækre ting. En stor del af det kan man finde på 55nord.dk, det er helt sikkert et godt sted at finde inspiration til julegaverne. 

 

(Psst. Glæd jer også til senere i december hvor i har mulighed for at vinde en lille ekstra julegave)

Du læser en artikel fra ScoutZone

Hov. Hvad er nu det for noget?

Du læser lige nu en artikel fra ungdomsredaktionen ScoutZone. De skriver artikler og anmeldelser for spejdere i alderen 13 til 17 år.

Læs mere om ScoutZone her