Smart one-strap rygsæk syet af materialer fra brugte festivaltelte
Fjeldgruppen
Har din spejdergruppe også gamle telte liggende, hvor der lige mangler stænger, eller andre dele? Og har du tænkt, at det er ærgerligt, det må da kunne bruges til noget? Så skal du med på denne workshop, hvor vi giver telte nyt liv ved at upcycle dem til friluftsudstyr.
Startdato: 25-01-2020 09:00
Slutdato: 26-01-2020 14:00
Pris: 350 kr.
Tilmeldingsfrist: 08-01-2020
Max antal deltagere: 12
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: Pddegn@icloud.com
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Allerød Ungdomsskole
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Sy selv friluftsudstyr - kreativ upcycling workshop

Gennem de senere år er der kommet et naturligt fokus på ressourcer og genbrug, det har vi naturligvis stor interesse i og vi vil derfor invitere til en workshop hvor du vil få mulighed for at lære om de forskellige materialer og hvad man kan få ud af dem. Vi har de seneste par år samlet ind på festivaler og af genbrugsguldet har vi fremstillet alverdens udstyr. Den viden vil vi gerne give videre og vi håber du vil være med. 
 
På workshoppen vil du få: 
● indblik i materialernes anvendelse 
● inspiration til udstyr 
● redskaber til hvordan du kan tage det med tilbage i din spejdergruppe og dele ud af din viden
● vejledning i sy processen  
● guide til større projekter du gerne vil sy selv eksempelvis tøj, bivibags, tarps og meget andet 
 
Deltagerne kan derudover medbringe egne projekter og ideer, som instruktørerne vil hjælpe og vejlede med i det omfang det er muligt.  
 
Ud over pris for deltagelse kommer materialeudgifter, som opkræves separat afhængigt af, hvilket produkt, der arbejdes med.

Bemærk:
Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.

Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.