Seditio
Er ud klar til Danmarks fedeste spejderløb? Ja, selvfølgelig-er-du-det! Seditio finder sted d. 22.-24. marts 2019, et sted vest for Storebælt
Startdato: 22-03-2019 00:00
Slutdato: 24-03-2019 23:59
Pris: 0
Tilmeldingsfrist:
Max antal deltagere:
Arrangørs navn: Adventure Gruppen
Arrangør e-mail: kontakt@seditio.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Vest for Storebælt
Adresse:

Seditio er et nyskabende spejderløb, afholdt for unge adventurespejdere af unge adventurespejdere.

 

Vi sætter fokus på en interaktiv historieramme med stof til eftertanke, hvor I som deltagere har indflydelse og ikke engang løbsledelsen kender udfaldet på forhånd. Undervejs vil I blive stillet for dilemmaer, hvor jeres valg er med til at ændre løbets historie og danne ramme for det kommende års løb.

 

Som deltager på Seditio bliver I udfordret både individuelt og som patrulje. Vi tænker adventurespejd på en ny måde, så vær beredt på anderledes kort og rutebeskrivelser samt poster, der udfordrer jer både psykisk og fysisk.

 

Seditio er et adventurespejdløb for unge i alderen 13-17 år, der er vilde med eventyr og har mod på mere. Løbet er primært for let øvede adventurespejdere, der har deltaget på løb før, da der vil være lange distancer, krævende udfordringer og kun få timers søvn (dette er dog ikke et krav.) Vi anbefaler, at I øver på navigation hjemmefra, da de kort vi bruger til løbet kan være af høj sværhedsgrad.

 

Spejdere fra alle korps kan deltage.

Se mere på seditio.dk