Er du 14-16 år? Har du lyst til at lære endnu mere om, hvad spejder egentlig er for en størrelse? Er du klar på et sjovt kursus, hvor spejder bliver vendt lidt på vrangen? Er du klar til at få venner for livet?
Så tag med på Roland 2 - På Vrangen i efterårsferien 2019!
Vi glæder os til at se lige netop DIG

Startdato: 12-10-2019 13:00
Slutdato: 19-10-2019 13:00
Pris: 1650 kr.
Tilmeldingsfrist: 28-09-2019
Max antal deltagere: 42
Arrangørs navn: Carl Oehlenschlager
Arrangør e-mail: co@kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 30563634
Stednavn: Stensgården, Houens Odde
Adresse:
Houens Odde 14, 6000 Kolding
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Er du klar til en uge i spejderens tegn? Er du klar til et spejderkursus for livet? Er du klar på at se hvad der sker, hvis man vender spejder på vrangen? Så er det lige netop dig, som skal læse videre her og tilmelde dig Roland 2 – på vrangen! Vi vil nemlig vise dig, hvordan spejder kan gøres på en alternativ måde. Vi vil give dig værktøjer, så du bliver den bedst mulige spejder i fremtiden. Du vil lære at stå på egne ben, du vil lære at blive inspireret, og du vil lære at inspirere. Du vil få det fedeste indblik i, hvad spejder også er og kan. Du vil blive introduceret til spejdermetoden og de andre metoder, som gør dig bedre til at planlægge og afholde aktiviteter.

Med en uge fyldt med oplevelser, grin, øjenåbnere og en masse læring i rygsækken, vil du og de andre spejdere knytte et helt særligt bånd. Nemlig spejder-båndet. Du vil blive inspireret og få lyst til mere spejder. Du vil vende hjem med en følelse af glæde for spejderarbejdet.

Vi er Roland 2 - På Vrangen - og vi glæder os til at se jer, og vise jer en anden side af vores alles højt elskede SPEJDER