Har du mærket rolandånden på egen krop? Hvis ikke, så kom afsted,
for nu er muligheden her igen.
Startdato: 30-05-2019 13:00
Slutdato: 02-06-2019 13:30
Pris: 950 kr.
Tilmeldingsfrist: 29-05-2019
Max antal deltagere: 42
Arrangørs navn: Marie Louise Hahne
Arrangør e-mail: mariel.hahne@gmail.com
Arrangør telefonnummer: 28777388
Stednavn: Flamsted Centret
Adresse:
Skovdalsvej 210
9230 Svenstrup J
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Roland 1 - For Voksne

Roland 1 - For Voksne er et kursus der henvender sig til flere forskellige voksne spejdere. Fra dem der lige er startet til spejder og gerne vil tilegne sig nogle spejderfærdigheder for bedre at kunne hjælpe egne spejdere, til dem der har været spejder i mange år, men aldrig selv har været afsted på ungdomskurserne og derfor gerne selv vil opleve Roland ånden.

Ydermere er det også til dem, der gerne vil opleve på egen krop, hvad de sender deres unge spejdere afsted på, så de bedre kan fortælle hvilken oplevelse og udvikling de kan forvente sig.

På kurset vil man opleve, hvordan det er at arbejde i en patrulje, og dermed hvordan patruljesystemet fungerer. Hvordan et spejderfællesskab kan være med til at udvikle egne kompetencer, og hvordan man kan være med til at hjælpe andre til at udvikle sig. Her er der brug for både at bruge ens styrker, og også mulighed for at se ens udviklingspotentialer og sammen med patruljen arbejde med dem.

Deltagerne vil sove telt, lave mad på bål, og arbejde med basale spejderfærdigheder gennem diverse aktiviteter. Kurset vil derfor blive afholdt på lige fod med et traditionelt Roland 1 kursus. Det vil derfor også sige, at instruktionerne bliver planlagt med en forudsætning om, at deltagerne netop er startet som spejdere, og aktiviteterne vil blive afholdt med høj inddragelse af patruljesystemet.

Der vil selvfølgelig være øje på niveau forskelle fra deltager til deltager, men derudover vil det være som et traditionelt Roland 1.