Johny Kristensen
Har du lyst til at udvikle dine spejderskills, få nye venner og opleve klassiske spejderaktiviteter i moderne, gøglede former? Så skal du tilmelde dig Roland 1 - for resten.
Vi garanterer at du har det sjovt mens du lærer noget nyt.
Startdato: 29-06-2019 14:00
Slutdato: 06-07-2019 14:00
Pris: 1500 kr.
Tilmeldingsfrist: 22-06-2019
Max antal deltagere: 42
Arrangørs navn: Niels Tolstrup Mathiasen
Arrangør e-mail: Matolstrup@gmail.com
Arrangør telefonnummer: 40203032
Stednavn: Spejdercentret Thorup Hede
Adresse:
Thorup Hedevej 20
9330 Dronninglund
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Klassiske spejderfærdigheder, nye venner, sene nætter ved lejrbålet og gakkede aktiviteter, det er alt sammen noget du kan opleve på Roland 1 - for resten.

 

Roland 1 for resten er en uge hvor du igennem din patrulje får nye venner fra hele landet. Du sover i telt, laver mad over bål, lærer at bygge en lejrplads, finder ud af at det der kompas måske ikke er så slemt, og ja - måske skal du endda på en hike hvor du og din patrulje selv sætter retning.

 

Vi gør os umage for at du, sammen med din patrulje skal lære noget nyt og udvikle dit spejderliv. Vi har dog også fokus på at det ikke skal være kedeligt at lære nye ting - i løbet af hele ugen vil du opleve at det er de samme aktiviteter som din farfar lærte din mor, men at det denne gang er præsenteret med et moderne tvist.

 

På Roland 1 for resten er der plads til alle, vi har fokus på at alle kan lære noget, alle kan bidrage og alle kan blive en bedre spejder end de var før.

 

Hvis du er klar til gøglede eventyr hvor du også får rygsækken fyldt af nye færdigheder - så skal du tilmelde dig Roland 1 - for resten.