Er du mellem 12-15 og gerne vil prøve nye spejderoplevelser, så er Roland 1 helt sikkert noget for dig. På Flamsted Spejdercenter afholder vi Roland 1 for alle, og vi garanterer for en vildt fed uge med en masse nye spejderoplevelser og nye spejdervenner.
Startdato: 07-07-2018 10:00
Slutdato: 14-07-2018 10:30
Pris: 1600 kr.
Tilmeldingsfrist: 24-06-2018
Max antal deltagere: 49
Arrangørs navn: Vejby Gruppe
Arrangør e-mail: roland1foralle@gmail.com
Arrangør telefonnummer: +4529375541
Stednavn: Flamsted Spejdercenter
Adresse:
Skovdalsvej 210,9230 Svenstrup J
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Hvis du er klar på sjove udendørsaktiviteter, personlig udvikling og venner for livet, skal du helt klart tage på Roland 1 for alle på Flamsted spejdercenter i uge 28.

 

Roland 1 for alle danner rammen om en uge, hvor du som deltager vil udvikle dig selv, og få en forståelse for hvordan en patrulje fungerer. Derudover vil du lære andre spejdere at kende, både fra dit eget korps, men også fra andre spejderkorps. Du kommer til at arbejde i en patrulje, og stabens mål er at få patruljen til at yde sit bedste, og det udvikler vi ud fra KFUM-spejdernes kompetencebaseret uddannelse.

 

På Roland 1 for alle vil du i ugens løb sammen med din tutor/vejleder og patruljen sætte dig nogle personlige mål, som I sammen i løbet af ugen vil opnå. Du vil blive guidet og ledt gennem kurset af staben. Vi garantere for at du får en uforglemmelig uge, sammen med andre spejdere som brænder for spejderarbejdet. Du vil igennem ugen opleve en række aktiviteter og udfordringer, men mest af alt vil du opleve nye venskaber og få fyldt rygsækken op med nye minder.

Tilmeldingen kræver login til Medlemsservice

For at tilmelde dig skal du være logget på Medlemsservice.

Har du ikke et login, kan du skrive en mail til info@kfumspejderne.dk, hvor du skriver følgende:

  • Hvilket arrangement vil du tilmeldes
  • Dit navn
  • Kontaktoplysninger (telefonnummer og mailadresse)
  • Hvilket korps du kommer fra

Herefter bliver du kontaktet for at gennemføre din tilmelding.

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig gennem Medlemsservice her