Lasse Mørch
Ohøj landkrabber!
Kom ombord på klan retros skib.
For nu sætter vi sejlene for at finde den berygtede skat. Det siges, at kun de modigste kan finde den.
For at finde skatten skal vi krydse de 7 verdenshave, og på vores færden skal vi bekæmpe kraken, modstå de smukke havfruer, plyndre kolonisternes skibe, og når der endelig er land i sigte, skal vi igennem den faretruende jungle, som gemmer på giftige dyr og fælder, for man skal gøre sig fortjent til at blive skattens ejer.
Så pak din taske og stig ombord til dit livs eventyr, hvor du får festet med sørøverkongen, venner for livet og lommerne fyldt med oplevelser og guldmønter.
Startdato: 07-07-2019 12:00
Slutdato: 14-07-2019 12:00
Pris: 1500 kr.
Tilmeldingsfrist: 01-07-2019
Max antal deltagere: 50
Arrangørs navn: Lasse Mørch
Arrangør e-mail: lassemorch@me.com
Arrangør telefonnummer: +4531234546
Stednavn: Nordsjælland
Adresse:
Viggatorp 13 3660 Stenløse
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

På Klan Retros Roland 1: Pirattogtet vil du lære af patruljelivet og hvordan man løfter i fællesskab. Sammen med din patrulje vil du stifte bekendskab med de klassiske spejderfærdigheder og gennem leg, sjov og fantasi skabe venskaber med spejdere fra hele landet. I løbet af ugen vil dig, din patrulje og jeres tutor i fællesskab bruge korpsets kompetencebasseret uddannelsetil at sætte nogle mål og gennem vejledning og guide vil du på bedste vis nå dine mål, så du til sidst står med tasken fyldt med ny viden, nye oplevelser og nye mål. Hvis alt dette lyder som noget for dig, så tilmeld dig Klan Retros Roland 1: Pirattogtet.