Future Leaders
JOTA JOTI på Spejdercenter CPH vil foruden de generelle JOTA JOTI aktiviteter, også have fokus på KFUM-Spejdernes projekt Det Store Batteriprojekt om genanvendelse af batterier, samt oplysning om internationalt spejderarbejde med specielt fokus på KFUM-Spejdernes partnerskab med de tunesiske spejdere.
Startdato: 18-10-2019 20:00
Slutdato: 20-10-2019 12:00
Pris: 0
Tilmeldingsfrist: 06-10-2019
Max antal deltagere: 50
Arrangørs navn: Tobias Simonsen
Arrangør e-mail: tobias@kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 61262596
Stednavn: Spejdercenter CPH
Adresse:
Wagnersvej 33 2450 KBH SV
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

JOTA JOTI (Jamboree on the Air, Jamboree on the Internet) er verdens største spejderarrangement, der afholdes over internet og radio i oktober hvert år.

For første gang vil KFUM-Spejderne i Danmark igennem partnerskabet Future Leaders, afholde JOTA JOTI på Spejdercenter CPH.


JOTA JOTI på Spejdercenter CPH vil foruden de generelle JOTA JOTI aktiviteter, også have fokus på KFUM-Spejdernes projekt Det Store Batteriprojekt om genanvendelse af batterier, samt oplysning om internationalt spejderarbejde med specielt fokus på KFUM-Spejdernes partnerskab med de tunesiske spejdere. Igennem partnerskaber er der blandt andet blevet lavet et Blogger Badge, som sætter fokus på dialog og ytringsfrihed - med specielt fokus på online debat og sociale medier.

Slutteligt har lejren naturligvis fokus på Verdensmålene med Verdensmål 16 om fred, retfærdighed og stærke institutioner i centrum.

JOTA JOTI på Spejdercenter CPH henvender sig primært til +13 årige.

Det er gratis at deltage i lejren og alle er velkommen såvel spejdere som ikke-spejdere.

Har du spørgsmål, kan du skrive til lejrleder Tobias Simonsen på tobias@kfumspejderne.dk.