Fjeldgruppen
Bliv sikker på fjeldet: Kursus for turledere og samaritter, der skal med troppen, klanen eller kammeraterne på tur i fjeld og vildmark.
Startdato: 15-03-2019 18:00
Slutdato: 17-03-2019 14:00
Pris: 850 kr.
Tilmeldingsfrist: 01-03-2019
Max antal deltagere: 30
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: fjeldsamariterkursus@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn:
Adresse:
Gelsted Mose 44
Skovdam
Gelsted 5591

Har du helt tjek på, hvordan man skal forberede sig til en tur i vildmarken? Eller hvad de tidlige symptomer er på kulde-væde chok? Flytning og pleje af tilskadekomne under vanskelige forhold?

 

Uanset om du planlægger en kortere eller længere tur, har du brug for viden og konkrete førstehjælpsfærdigheder for at gøre turen sikker og sjov for alle.

På Fjeldgruppens samariterkursus lærer du om de specielle udfordringer, du møder i en nødsituation på fjeldet, og hvordan du bedst håndterer dem, herunder skadestedsledelse og gruppedynamik.

 

Undervisningen foregår som en blanding af teori og praktiske cases. Du skal minimum være fyldt 18 år og skal have gennemført et godkendt 12-timers førstehjælpskursus, inden for de sidste 3 år.

 

Du får mest ud af kurset, hvis du har personligt kendskab til fjeldet/vildmarken. Mere information om kurset kan findes på Fjeldgruppens hjemmeside: www.fjeldgruppen.dk

 

Tilmelding: medlem.dds.dk/event/id/12723/register