Fjeldmad behøver absolut ikke være kedeligt!
Fjeldgruppen
Fjeldmad Uden Pulver er for såvel begyndere som de erfarne der gerne vil have andet end færdigkøbt pulvermad med i fjeldet. På denne weekend vil vi udforske mulighederne for at tilberede sin egen fjeldmad. Sundere, billigere og mere velsmagende fjeldmad kan man blandt andet opnå ved at tørre grøntsager og kød selv.
Startdato: 03-05-2019 19:00
Slutdato: 05-05-2019 14:00
Pris: 500 kr.
Tilmeldingsfrist: 11-04-2019
Max antal deltagere: 24
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: mettearleth@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn:
Adresse:
Århus-området

Kurset veksler mellem praktisk arbejde med at tørre og tilberede mad, teoretisk gennemgang af teknikker og viden om kost og ernæring, samt erfarings- og ideudveksling mellem kursets deltagere. Kurset afholdes i en spejderhytte, vi overnatter i hytten eller i telte udenfor

 

Sundere, billigere og mere velsmagende fjeldmad kan man blandt andet opnå ved at tørre grøntsager og kød selv. Der er også den fordel ved selv at sammensætte sine måltider, at man kan tilpasse maden til specielle behov og allergier. Kurset giver teoretisk og praktisk erfaring med tørring af grøntsager og kød, og hjælper dig med at udarbejde en madplan for din fjeldtur. Vi vil i et vist omfang komme ind på hvilke spiselige planter og svampe man eventuelt kan supplere sin kostplan med.

 

Der er ingen særlige forhåndskrav. Hvis du har fødevareallergi, er vegetar eller lignende skal du selv kunne vurdere hvilke fødevarer du kan spise og hvilke du skal undgå. Du skal minimum være fyldt 15 år.

 

Mere information om kurset kan findes på Fjeldgruppens hjemmeside: www.fjeldgruppen.dk

 

Tilmelding: medlem.dds.dk/event/id/12728/register