Vandring i Söderåsens fantastiske landskab
Fjeldgruppen
Lær at arrangere din egen fjeldtur: En sikker klassiker for alle, der drømmer om en vandretur på fjeldet, men ikke nødvendigvis har erfaringen eller viden om, hvordan man planlægger sådan en tur! Her kan du opleve det i en koncentreret version i trygge rammer og samtidig lære, hvordan du selv planlægger DIN næste tur.
Startdato: 17-04-2019 19:00
Slutdato: 22-04-2019 14:00
Pris: 1500 kr.
Tilmeldingsfrist: 20-03-2019
Max antal deltagere: 30
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: fjeldvildmarkskursus@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Söderåsen Nationalpark
Adresse:
Mødested: Helsingør færgeterminal

Et godt begynderkursus, hvis du ikke har været i fjeldet før. Kurset giver en teoretisk og praktisk erfaring med alt fra udstyr til fjeldførstehjælp.

 

Kurset inkluderer en teoridag på Gillastig, samt 3 dages vandretur i Söderåsens nationalpark, hvor vi tester teorien i praksis.

 

Fjeld- og Vildmarkskursus er et kursus for dig, der aldrig har været i fjeldet før, eller kun på kortere ture i godt vejr og uden stor oppakning.

 

Kurset forbereder dig til at arrangere en fjeldtur med ligesindede (dvs. folk der har været på samme kursus eller tilsvarende).

 

Du skal minimum være fyldt 15 år, samt kunne bruge kort og kompas, være i almindelig fysisk form og kunne bære rygsæk på mindst 15 kg.

 

Mere information om kurset kan findes på Fjeldgruppens hjemmeside: www.fjeldgruppen.dk

 

Tilmelding: medlem.dds.dk/event/id/12726/register