DM i Spejder vender tilbage og vil i 2021 blive afholdt på hele 9 spejder centre. Kom med på en weekend fyldt med anderledes spejderaktiviteter og bliv en del af KFUM-Spejdernes største børne og ungeevent.
Startdato: 23-04-2021 19:00
Slutdato: 25-04-2021 13:30
Pris: 300 kr.
Tilmeldingsfrist: 09-04-2021
Max antal deltagere: 300
Arrangørs navn: Kjeld Ole Rønne
Arrangør e-mail: Kor@kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 23316138
Stednavn: Spejdercenteret Rømeregård
Adresse:
Rømeregårdsvej 54, 3700 Rønne

DM i Spejder 2020 - Spejdercenteret Rømeregård

Hvorfor deltage i DM i Spejder 2021 på Spejdercenteret Rømeregård?

DM i Spejder bliver for første gang afholdt på skønne Bornholm. På Rømeregård spejdercenter glæder vi os til at byde velkommen til deltagerne i vores idylliske omgivelser. Om i kommer fra Bornholm, Sjælland, Fyn eller Jylland er underordnet. Vi står klar til at give deltagerne en storslået oplevelse og kan ikke vente med at tage imod jer. 

Om weekenden: 

I samarbejde med 9 skønne spejdercentre inviteres i til DM i Spejder. Arrangementerne afholdes i foråret 2021 og der vil blive dystet i en lang række forskellige spændende færdigheder. Vælg det center som passer jer bedst. Måske i vil deltage der i plejer at komme eller måske i hellere vil prøve at deltage et andet sted. Det er helt op til jer selv.

DM i Spejder er en landsdækkende konkurrence udarbejdet af KFUM-spejderne. Alle spejderkorps er velkomne og vi følger aldersinddelingen hos KFUM-spejderne. Alle fra juniorer og op er velkomne.  

DM i Spejder er for alle og altså ikke kun for de mest stræbende patruljer, hvad mange ellers tror. Nogen deltager for at gå hele vejen til toppen af podiet imens andre deltager med det formål, at få sig en god oplevelse, sammen med både patruljen og en masse andre spejdere, som kommer fra nær og fjern. 

Har i ambitioner om at kvalificere jer til finalen? Så giv den en skalle, for vi garanterer at finalen er værd at kæmpe sig videre til. Vi forventer at sende cirka 25% af alle patruljer videre til finalen. 

Alle kvalifikationer vil være inddelt i 3 konkurrencer. En junior, trops og en seniorkonkurrence. Tjek reglerne her www.dmispejder.dk/regler/. I bør være opmærksomme på at kun trop og seniorpatruljer kan kvalificere sig til finalen. De vindende juniorpatruljer vil blive kåret som regionsmestre. 

Der vil være check-in fredag fra kl. 19. Fredag aften vil blive brugt på lejrpladsetablering og et lejrbål. Konkurrencen løber for alvor af stablen lørdag morgen. 

DM blev i 2018 en stor succes. Vi håber at vi i fællesskab kan sørge for at endnu flere får del i denne oplevelse og at i alle vil anbefale jeres spejdervenner at komme med. 

Bemærk at alt praktisk info vil være at finde på vores hjemmeside www.dmispejder.dk. Her følger dog lidt af det mest overordnede. 

Praktisk info:

  • Alle patruljer medbringer selv alt det udstyr patruljen skal bruge i løbet af weekenden. Overnatning skal ske i telt og madlavningen vil ske over bål. På dette link vil det være muligt at finde alle praktiske informationer: www.dmispejder.dk/kvalifikation/praktisk-info/
  • Vi håber at alle grupper kan deltage med minimum en leder. Er dette ikke muligt skal patruljen som minimum have en aftale med en tilsynsførende leder fra en anden gruppe.  
  • Det er alle gruppers eget ansvar at følge de angivne regler. 
  • Prisen inkluderer alle måltider til og med frokost søndag. Aftensmad fredag er ikke inkluderet. Der laves mad til deltagende ledere på alle centre. 
  • Kun juniorpatruljer må få hjælp til madlavning og lejretablering. Alle ledere til trops- og seniorpatruljer bedes lade patruljerne passe sig selv.
  • Tilskud til lejrpladsleje vil de enkelte arrangementer selv håndterer.

Vi anbefaler at i følger DM i Spejder på Facebook: www.facebook.com/DMiSpejder/

Tilmeldingen vil åbne 1. December 2020 og vil kunne tilgås direkte fra denne side. 

Spørgsmål til DM i spejder kan stilles enten direkte til det center i ønsker at deltage på eller til DM i Spejder på dmispejder@kfumspejderne.dk

Vi glæder os til at se jer til en lang række gode arrangementer rundt i hele landet.