DM i Spejder vender tilbage og vil i 2021 blive afholdt på hele 9 spejdercentre. Kom med på en weekend fyldt med anderledes spejderaktiviteter og bliv en del af KFUM-Spejdernes største børne- og ungeevent.
Startdato: 23-04-2021 19:00
Slutdato: 25-04-2021 13:30
Pris: 300 kr.
Tilmeldingsfrist: 09-04-2021
Max antal deltagere: 400
Arrangørs navn: Birgitte
Arrangør e-mail: br@arresoe.dk
Arrangør telefonnummer: 48253987
Stednavn: Arresø Centret
Adresse:
Auderød Byvej 4, 3300 Frederiksværk

DM i Spejder 2020 - Arresø

Hvorfor deltage i DM i Spejder 2021 på Arresøcentret?

På Arresøcentret glæder vi os til at byde jer velkommen i naturskønne omgivelser ved Danmarks største sø – Arresø. Programmet skal selvfølgelig ikke afsløres her, men vi er sikre på, at alle vil få en god oplevelse, uanset om I deltager for at gå videre til finalen eller blot for at få en hyggetur i patruljen. Sædvanen tro vil der være ledercafé med kaffe/te og kage.

Om weekenden

I samarbejde med 9 skønne spejdercentre inviteres I til DM i Spejder. Arrangementerne afholdes i foråret 2021 og der vil blive dystet i en lang række forskellige spændende færdigheder. Vælg det center, som passer jer bedst. Måske vil I deltage, der hvor I plejer at komme eller måske vil I hellere prøve at deltage et andet sted. Det er helt op til jer selv.

DM i Spejder er en landsdækkende konkurrence udarbejdet af KFUM-spejderne. Alle spejderkorps er velkomne og vi følger aldersinddelingen hos KFUM-spejderne. Alle fra juniorer og op er velkomne.  

DM i Spejder er for alle og altså ikke kun for de mest stræbende patruljer, hvad mange ellers tror. Nogen deltager for at gå hele vejen til toppen af podiet, mens andre deltager med det formål at få sig en god oplevelse sammen med både patruljen og en masse andre spejdere, som kommer fra nær og fjern.

Har I ambitioner om at kvalificere jer til finalen? Så giv den en skalle, for vi garanterer, at finalen er værd at kæmpe sig videre til. Vi forventer at sende cirka 25% af alle patruljer videre til finalen.

Alle kvalifikationer vil være inddelt i 3 konkurrencer. En junior-, en trop- og en seniorkonkurrence. Tjek reglerne her www.dmispejder.dk/regler/. I bør være opmærksomme på, at kun trop og seniorpatruljer kan kvalificere sig til finalen. De vindende juniorpatruljer vil blive kåret som regionsmestre.

Der vil være check-in fredag fra kl. 19. Fredag aften vil blive brugt på lejrpladsetablering og et lejrbål. Konkurrencen løber for alvor af stablen lørdag morgen.

DM blev i 2018 en stor succes. Vi håber at vi i fællesskab kan sørge for at endnu flere får del i denne oplevelse og at i alle vil anbefale jeres spejdervenner at komme med.

Bemærk at alt praktisk info vil være at finde på vores hjemmeside www.dmispejder.dk. Her følger dog lidt af det mest overordnede.

Praktisk info:

  • Alle patruljer medbringer selv alt det udstyr patruljen skal bruge i løbet af weekenden. Overnatning skal ske i telt og madlavningen vil ske over bål. På dette link vil det være muligt at finde alle praktiske informationer: www.dmispejder.dk/kvalifikation/praktisk-info/
  • Vi håber at alle grupper kan deltage med minimum en leder. Er dette ikke muligt skal patruljen som minimum have en aftale med en tilsynsførende leder fra en anden gruppe.  
  • Det er alle gruppers eget ansvar at følge de angivne regler.
  • Prisen inkluderer alle måltider til og med frokost søndag. Aftensmad fredag er ikke inkluderet. Der laves mad til deltagende ledere på alle centre.
  • Kun juniorpatruljer må få hjælp til madlavning og lejretablering. Alle ledere til trop- og seniorpatruljer bedes lade patruljerne passe sig selv.
  • Tilskud til lejrpladsleje vil de enkelte arrangementer selv håndtere.

Vi anbefaler at i følger DM i Spejder på Facebook: www.facebook.com/DMiSpejder/

Tilmeldingen vil åbne 1. december 2020 og vil kunne tilgås direkte fra denne side.

Spørgsmål til DM i spejder kan stilles enten direkte til det center i ønsker at deltage på eller til DM i Spejder på dm@kfumspejderne.dk

Vi glæder os til at se jer til en lang række gode arrangementer rundt i hele landet.