Gustav Osnes Gottlieb, Sarah Holm Nielsen, Christina Gottlieb Danielsen
Er du mellem 15 og 17 år, leder du efter nye udfordringer i dit spejderliv og tør du presse dig selv, og finde dine grænser i fællesskab med en ny patrulje? Så er diamant på Trevældcentret lige noget for dig.
Startdato: 13-10-2019 13:00
Slutdato: 19-10-2019 11:30
Pris: 1300 kr.
Tilmeldingsfrist: 01-10-2019
Max antal deltagere: 36
Arrangørs navn: Vestlimfjord Distrikt - Line Lund Udengaard og Christina Gottlieb Danielsen
Arrangør e-mail: Line-lund-udengaard@hotmail.com; christinagottlieb@kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 26258320; 26284936
Stednavn: Trevældcentret
Adresse:
Trevældvej 7, 7830 Vinderup (OBS: Vi mødes på Vinderup Station)
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

I en uges tid slår vi os ned i den fantastiske natur i og omkring Trevældcentret i Vestjylland. Her vil du opleve, hvordan fællesskabet i patruljen bærer dig igennem både fysiske og psykiske udfordringer i ugens løb. Du vil opleve aktiviteter ud over det sædvanlige og du vil blive stillet mange valg i løbet af kurset.

 

På diamant på Trevæld har du netop et valg. Du har indflydelse på, hvordan DIT diamant skabes. Du vil igennem ugen blive stillet over for en række valg, som du og din patrulje skal tage stilling til sammen – og et hvert valg har konsekvenser (både positive og negative). Sammen skal i prioritere og skabe de bedste betingelser for jeres opgaveløsninger igennem ugen.

 

På kurset vil du og din patrulje have tilknyttet en tutor, som har til opgave at vejlede jer igennem ugen. I vil hver især sætte mål for kurset, så i alle har mere med hjem i bagagen end da i kom. Rygsækken vil være fyldt med nye redskaber, venskaber og oplevelser, som du kan tage med videre i din hverdag.

 

Er du klar til en uge i den vestjyske natur med friluftsliv, udfordringer og nye spejdervenner? Så træf allerede nu et valg og tilmeld dig efterårets kursus for dig – du vil ikke fortryde konsekvenserne af netop dette valg.

 

Vi glæder os til at se jer på Vinderup Station d. 13. oktober!