På kurset vil du opleve mange sjove og anderledes indslag, både i din patrulje og sammen med din tutor - som vil følge dig kurset igennem.
Jakob Kristoffersen
På dette kursus vil du gennem uforglemmelige oplevelser, indgå i et lærerigt fællesskab du sent vil glemme, hvor vi garanterer at du vil kende dig selv endnu bedre når du tager hjem.
Du vil udforske begreber som "Spejdermetoden" og "Patruljeledelse" - og ikke mindst komme til at lede små udfordrende projekter.
Vi garanterer at du vil tage herfra med nye evner og ikke mindst nye venner for livet!
Startdato: 20-07-2019 13:00
Slutdato: 27-07-2019 11:30
Pris: 1650 kr.
Tilmeldingsfrist:
Max antal deltagere: 48
Arrangørs navn: Jakob Kristoffersen
Arrangør e-mail: jakobkristoffersen@kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 30586597
Stednavn: Brejning Efterskole
Adresse:
Møllegårdsvej 1, Børkop 7080
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

På det Eksperimenterende Roland 2 vil du indgå i et udfordrende fællesskab med folk fra hele landet.

Sammen vil i være med i det eksperimenterende læringsfællesskab på Brejning spejderefterskole, hvor i sammen i patruljen og på tværs af kurset vil udforske Roland 2 livet.

Vi lover at i vil opleve ting i ikke har prøvet før, men samtidigt se nye sider af det klassiske. Vi vil rykke verden med vilje og gennem ugen vil vi udforske hvad "virkeligheden" er, og hvad er det at det har at gøre med "spejdermetoden"?

Hver dag vil vi udforske et nyt kapitel af spejderarbejdet, og det komme til at ske gennem udfordrende oplevelser med læring for øje.

Hver dag vil vi runde dagens fede indslag af med en stille stund hvor vi lander oplevelserne og gøre klar til en ny dag.

 

Du vil gennem kurset blive udfordret med nogle små projekter, både for dig selv, din patrulje og hele kurset. Gennem disse projekter vil vi med garanti skabe noget vi vil huske tilbage på.

 

Efter ugen er omme lover vi at du har mod på endnu mere spejderarbejde, og er fyldt med nye idèer og har lyst til at rykke spejderiet hjemme i gruppen.

Du tager herfra med en masse oplevelser du sent vil glemme og en masse nye venner for livet.

Vi ses!