Christian Bloch Hansen
Er du interesseret i klima og miljø? Vil du være med til at give børn og unge mulighed for at arbejde konkret med miljøet og herigennem afhjælpe klimaforandringerne? Brænder du for spejderarbejde?
Hvis du kan svare “JA!” til et eller flere af ovenstående spørgsmål, så deltag i en eller begge aktivitetsworkshops i hhv. februar og marts. Her vil vi i fællesskab udvikle aktiviteter til spejderer i alderen 11-17 år, for at de personligt og i fællesskab med andre kan få troen på at de kan forebygge klimaforandringerne.

NB Det er ikke nødvendigt at have været på workshop 1 for at deltage.
Startdato: 02-03-2019 10:00
Slutdato: 02-03-2019 15:00
Pris: 0
Tilmeldingsfrist: 27-02-2019
Max antal deltagere:
Arrangørs navn: Mathilde Korning Andersen, projektmedarbejder Håb til handling
Arrangør e-mail: mathilde@kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 23703624
Stednavn: Spejdercenter CPH
Adresse:
Wagnersvej 33, 2450 København SV
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Vær med til at udvikle aktiviteter om klima og miljø-udfordringerne

Er du interesseret i klima og miljø? Vil du være med til at give børn og unge mulighed for at arbejde konkret med miljøet og herigennem afhjælpe klimaforandringerne? Brænder du for spejderarbejde?

Hvis du kan svare “JA!” til et eller flere af ovenstående spørgsmål, så deltag i en eller begge aktivitetsworkshops i hhv. februar og marts. Her vil vi i fællesskab udvikle aktiviteter til spejderer i alderen 11-17 år, for at de personligt og i fællesskab med andre kan få troen på at de kan forebygge klimaforandringerne. Eksempler på aktiviteter kan være udregning af ‘carbon footprint’, klimavenlig spejderlejr, træplantning mm.

Aktiviteterne tager sit afsæt i at klima og miljø-udfordringerne er globale fænomener, der kan handles på lokalt. Samtidig bygger aktiviteterne på det kristne menneskesyn og ideen for et fælles ansvar for at passe på den klode vi er givet.

Aktiviteterne skal uploades til KFUM-Spejdernes aktivitetsdatabase til brug for grupper over hele landet. Derudover vil nogle af aktiviteterne samles i et aktivitetshæfte til spejdere i forbindelse med lancering af et nyt spejdermærke.

Måske har du erfaringer med spejderarbejde, viden om klimaforandringer eller det kristne syn på klimaforandringer. Men det er bestemt ikke et krav. Alle kan være med når vi udvikler aktiviteter.

 

Tid og sted

Første workshop er torsdag d. 7 februar fra kl. 18-21.

Anden workshop er lørdag d. 2. marts kl. 10-15.

De foregår begge på Spejdercenter CPH: Wagnersvej 33, 2450 SV.

 

Tilmelding

Vi byder på sandwich og anden forplejning. Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding via dette link så vi har en ide om hvor mange, der kommer.

 

NB: Det er ikke nødvendigt at have deltaget i første wokshop for at deltage.