Overnatning i vinterfjeldet
Tag favntag med vinter eldets bidende kulde og snefyldte skråninger på en uforglemmelig rejse på høj eldet.
Startdato: 10-03-2017 15:00
Slutdato: 19-03-2017 08:00
Pris: 5500 kr.
Tilmeldingsfrist/deadline: 06-01-2017
Max antal deltagere: 12
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: vinterfjeld@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Lokationsnavn: Spejderhytte i Storkøbenhavn + Ugekursus i Norge
Lokationsadresse:

Formålet med Vinterfjeldkursus er at give dig forudsætning for at planlægge og gennemføre udfordrende og sikkerhedsmæssigt forsvarlige skiture i højfjeldet med ligesindede. Med udgangspunkt i en hyggelig

lille hytte på højfjeldet drager vi ud og overnatter i telt og snehule, mens vi øver ski- og sikkerhedsteknik. Kurset er for de seje drenge og piger i spejderbevægelsen, der har lyst til udfordringer ud over det sædvanlige.

Forweekend i Storkøbenhavn med gennemgang af teori og indførelse i turplanlægning og udstyrsbehov. Ugekursus i Norge fra 3.-12. Marts 2017. Under forweekenden inddeles kursisterne i 4-5 mands sjak, som sammen planlægger dagsruterne i Norge. På fjeldet vil hvert sjak følge deres planlagte rute sammen med en instruktør til den forudbestemte overnatningsplads, hvor også de andre sjak overnatter. Undervejs vil vi omsætte teori fra forweekenden til praksis i forskellige moduler og workshops. Alt vi arbejder med i teori, vil således blive testet i praksis på fjeldet.

 

Dato: 20-22. januar 2017 (Forweekend) + 3.-12. marts 2017 (Norge)

 

Forudsætninger for deltagelse:

Du skal være fyldt 18 år og være i god form. Du skal desuden have skifærdigheder på begynderniveau og erfaring på enten tur- eller langrendsski.

 

Tilmelding: fjeldgruppen.wufoo.eu

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer