Klatring er en fed spejderaktivitet, der rykker!
Johannes Due-Hansen
Så er endnu et Vægklatreinstruktør kursus klar i det jyske. Her vil du på kun to lørdage blive klædt på til at kunne lave klatreaktiviteter forsvarligt med børn og unge på Gruppens klatrevæg efter Dansk Klatreforbunds normer.
Startdato: 04-11-2017 09:00
Slutdato: 18-11-2017 17:00
Pris: 1800 kr.
Tilmeldingsfrist/deadline: 01-10-2017
Max antal deltagere: 12
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: klatring_vest@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Lokationsnavn: Kolding Klatreklub
Lokationsadresse:
Dalbygade 40N
6000 Kolding
Tilmeldingsadresse:
Tilmeld dig her

Komplet Instruktøruddannelse i sikring på klatrevæg udviklet af Dansk Klatreforbund. Kurset er målrettet frivillige ledere og andre UDEN forudgående klatreerfaring, der ønsker at lave klatreaktiviteter med børn og unge. Kurset afvikles over to lørdage, og gør den uddannede leder i stand til forsvarligt at gennemføre klatreaktiviteter med spejdere på gruppens klatrevæg. Under kurset undervises man i toprebssikring og sikkerhed, klatre- og bevægelsesteknik, udstyrskendskab, samt hvordan Gruppens klatreudstyr vedligeholdes. 
Uddannelsen afsluttes med en eksamen under den anden kursusgang. Ved bestået eksamen modtager kursisten et ”Instruktør 1” certifikat fra Dansk Klatreforbund.

Mere information om kurset kan findes på Fjeldgruppens hjemmeside. www.fjeldgruppen.dk/

Minimumskrav: Du skal være fyldt 18 år. Klatreerfaring er ikke nødvendig, men en fordel. Det anbefales også at have gennemgået et 12 timers førstehjælpskursus.

Træningstid mellem de to kursusdage vil være påkrævet.

 

Tilmelding: fjeldgruppen.wufoo.eu

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer