Et kursus, hvor man prøver masser af praktiske færdigheder af
Fjeldgruppen
Kom på Fjeldgruppens Vægklatreinstruktørkursus og lær at sikre børn og unge på topreb -klatring. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med Dansk Klatreforbund og udløser et Instruktør 1 certifikat (ved bestået eksamen).
Startdato: 17-02-2018 09:00
Slutdato: 10-03-2018 17:00
Pris: 1800 kr.
Tilmeldingsfrist: 09-02-2018
Max antal deltagere: 12
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: klatring_oest@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: DBKK's gamle hal på Sundholmen
Adresse:
Sundholmsvej 6
2300 København S

Ny Instruktøruddannelse i sikring på klatrevæg udviklet af Dansk Klatreforbund. Den er målrettet frivillige ledere og andre uden forudgående klatreerfaring, der ønsker at lave klatreaktiviteter med børn og unge. Kurset afvikles over to lørdage, og gør den uddannede leder i stand til, forsvarligt, at gennemføre klatreaktiviteter med spejdere på gruppens klatrevæg. Under kurset undervises man i toprebssikring og sikkerhed, klatre- og bevægelsesteknik, udstyrskendskab, samt hvordan gruppens klatreudstyr vedligeholdes.

 

Uddannelsen afsluttes med en eksamen. Ved bestået eksamen modtager kursisten et ”Instruktør 1” certifikat fra Dansk Klatreforbund.

 

Minimumskrav: Du skal være fyldt 18 år. Klatreerfaring er ikke nødvendig, men en fordel. Det anbefales også at have gennemgået et 12 timers førstehjælpskursus.

 

Træningstid mellem de to kursusdage vil være påkrævet.

 

Tilmelding; medlem.dds.dk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer