Flyt grænserne op under trækronerne
Michael Folsberg
Et kursus hvor man bliver undervist i de færdigheder, man skal kunne for at bestå en træklatreinstruktør-eksamen.
Startdato: 04-03-2017 09:00
Slutdato: 11-06-2017 17:00
Pris: 3000 kr.
Tilmeldingsfrist/deadline: 20-02-2017
Max antal deltagere: 12
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: tki_oest@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Lokationsnavn: Lerbjerg Lejren
Lokationsadresse:
Lerbjergvej 25
4330 Hvalsø

Det er et kursus, hvor du gennem teori og praksis bliver undervist i de færdigheder, du skal have for at bestå Dansk Træklatringsforenings eksamen.

 

Der vil være en del hjemmearbejde undervejs, samt løbende bedømmelse af kursisterne. Du behøver ikke at kunne klatre i forvejen, men det vil hjælpe kraftigt på dine chancer for at bestå eksamen. Kurset afsluttes med eksamen med censorer fra Dansk Træklatreforening. Som uddannet Træklatreinstruktør vil du have kompetence til at gennemføre træklatreaktiviteter med spejdere og andre medlemmer af gruppen.

 

På hjemmesiden www.dansktraeklatreforening.dk kan du hente de nye normer, kompendier mm. for træklatring hos Dansk Træklatreforening. Se også mere på hjemmesiden www.klatresamraadet.dk under punktet træklatring.

 

Kursets afvikles over følgende weekender i 2017:

4.-5. marts

1.-2. april

10.-11. juni

 

Forudsætninger for deltagelse:

Du skal være fyldt 18 år.

Du skal have 12 timers førstehjælpskursus, der ved eksamensdatoen max. er 3 år gammelt. Har du ikke det, kan du ikke gå til eksamen.

Klatreerfaring er en klar fordel. Deltagelse kræver ligeledes medlemsskab af Dansk Træklatreforening à 500 kr. (gælder 5 år).

Bemærk: Der forudsættes en del hjemmearbejde imellem kursusweekenderne og at kompendie og eksamensvejledning er læst til første weekend.

 

Tilmelding: fjeldgruppen.wufoo.eu

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer