Roland 1 på Terp Spejdercenter giver dig en god blanding af kendt spejderarbejde og ideer til nyt, en masse nye oplevelser og dit personlige mål bliver også en del af dit kursus.
Startdato: 01-07-2017 10:30
Slutdato: 08-07-2017 11:30
Pris: 1475 kr.
Tilmeldingsfrist/deadline: 24-06-2017
Max antal deltagere: 49
Arrangørs navn: Kongeå Distrikt
Arrangør e-mail: larsen@spejdernet.dk
Arrangør telefonnummer: 20321057
Lokationsnavn: Terp Spejdercenter
Lokationsadresse:
Terpvej 4b
6740 Bramming
Tilmeldingsadresse:
Tilmeld dig her

Som en del af Roland 1 på Terp Spejdercenter bliver dit personlige mål for kurset sat i rammer, i form af aktiviteter og spejderarbejde, som skal gøre dig i stand til at opnå dit mål. Rammerne består bla. af almindeligt spejderarbejde, ideer til nyt spejderarbejde, unikke oplevelser samt en kursusstab, som har netop dit mål som fokus på kurset. Terp Spejdercenter vil med å, skov og åbne områder, danne de fysiske rammer for kurset.

Du vil på kurset indgå i en patrulje bestående af 6-7 spejdere, og i vil hen over ugen skulle bygge og bo på jeres egen lejrplads, med de andre patruljer, som tætte naboer. Som deltager, vil du opnå kendskab til dine egne grænser samt hvilke fordele der i samarbejdet i en patrulje.

Ud over alt det vil en uge på Terp Spejdercenter, være sjov og spas, hygge og gøre dig en god kursusoplevelse rigere.

 

Følg med på vores Facebook-side "Roland 1 på Terp Spejdercenter". Her vil der frem til kursusstart, blive præsenteret ét stabsmedlem ad gangen.

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer