Tilmelding åbner 1. december 2016
Roland 1 for Voksne er 4 dage i Kristi Himmelfartsferien med alt det gode fra Roland 1, som man kender det. Kurset er både for den nye leder, eller for ledere som trænger til at lave spejderarbejde for deres egen skyld.
Startdato: 25-05-2017 13:00
Slutdato: 28-05-2017 15:00
Pris: 900 kr.
Tilmeldingsfrist/deadline: 01-05-2017
Max antal deltagere: 42
Arrangørs navn: Kirstine Mose Schade
Arrangør e-mail: kirstine@schade.in
Arrangør telefonnummer: 20460986
Lokationsnavn: Flamsted Centret
Lokationsadresse:
Skovdalsvej 210
9230 Svenstrup J
Tilmeldingsadresse:
Tilmeld dig her

Så går det løs!

 

Det kan som leder være svært at forklare hvad de der ungdomskurser går ud på, når det er lang tid siden man selv var afsted – eller hvis man ikke har haft mulighed for at komme afsted.

 

25.-28. maj 2017 kan Flamsted Centret byde velkommen til 4 dage med netværk, lejroplevelser og læring, når vi åbner op for Roland 1 for Voksne!

 

Kurset er et komprimeret Roland 1 skræddersyet til ledere som enten trænger til at få genopfrisket de basale spejderfærdigheder, eller som bare savner at være på lejr.

 

Vi har valgt at afholde kurset i Kristi Himmelfartsferien, hvor vi således har 4 dage med fuld knald på – kendetegnet ved Roland 1 er et fuld program hvor vi foruden inspektioner, lejrbål og etablering af lejrplads også skal igennem alverdens nyttige instruktioner og fede aktiviteter.

 

Som på et normalt Roland 1 er patruljelivet i højsædet, hvorfor du vil indgå i en patrulje hvor i selv skal lave mad over bål, i skal sove sammen og ud på aktiviteter sammen.

 

Kurset bliver afholdt på Flamsted Centret, som ligger i nogle smukke naturomgivelser 20 km fra Aalborg Centrum. Du kan finde mere information om centret på www.flamstedcentret.dk

 

Efter tilmeldingsfristen mandag d. 1. maj , vil der blive udsendt deltagerbrev med de sidste informationer.

 

Find os på Facebook hvor vi frem mod kurset vil holde dig opdateret:

www.facebook.com

 

Har du spørgsmål er du MEGET velkommen til at kontakte Kirstine på kirstine@schade.in

 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!

 

På vegne af staben

Kirstine Mose Schade, Kursusleder – Roland 1 for Voksne 2017

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer