Et gruppeudviklingskursus, hvor I lærer, hvordan forældrefokus, ledermotivation og benhård prioritering kan gøre jer til en kæmpe succes.
Startdato: 13-01-2018 10:00
Slutdato: 13-01-2018 17:00
Pris: 3500 kr.
Tilmeldingsfrist/deadline: 15-12-2017
Max antal deltagere: 6
Arrangørs navn: Yvonne Kamper
Arrangør e-mail: kursus@bispebjergspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 70210990
Lokationsnavn: Et sted på Sjælland
Lokationsadresse:

BispebjergSpejderne har eksisteret siden 1942. I 2006 var vi 5 aktive leder og 10 ulve/spejdere. Vi var tæt på at lukke og måtte tænke nyt. I 2016 er vi 19 aktive leder og 106 børn. Alle vores strategier, erfaringer og værktøjer har vi samlet i ét kursus, som vi udbyder til grupper, der har mod og inspiration til at skifte retning. 

Om kurset - BispebjergMetoden

På kurset vil I få bl.a. mulighed for at finde ind til gruppes kerneværdier, få inspiration til nye metoder i at opbygge medlemstal, få indsigt i vores tilgang til frivilligt arbejde og sidst men ikke mindst mulighed for at få nye tanker om, hvordan I kan give indsigt til forældre og lokalsamfundet, så de kender til jeres værdier og dermed bliver jeres ambassadører.

Prisen for kurset er 3.500 kr. pr. gruppe med max 6 deltagere pr. gruppe. Dette inkluderer facilitatorer og en historiefortæller, transport og kursusmaterialer. Kurset afsluttes desuden med uddeling af kursusbeviser således, at der er mulighed for at søge tilskud til de deltagende personer gennem kommunen, hvis I har mulighed for det i jeres kommune.

Tidligere deltagere har sagt:

- I har virkelig gjort et godt arbejde med jeres egen gruppe og dette projekt. Fedt, at I gider fortælle om jeres udvikling og give det videre. Vores gruppe har virkelig fået en masse inspiration og ideer til bedre udvikling.

- INDSIGT er blevet et vigtigt ord hos os.

- Super gode facilitatorer, der gjorde kurset levende og interessant.

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer