Tilmeld dig Åben Odde på Houens Odde Spejdercenter og vær med til at diskutere den nye sangbog eller deltag på workshoppen om jem & fix' gør-det-selv projekter.
Startdato: 05-05-2017 11:54
Slutdato: 07-05-2017 11:55
Pris: 0
Tilmeldingsfrist/deadline:
Max antal deltagere:
Arrangørs navn:
Arrangør e-mail:
Arrangør telefonnummer:
Lokationsnavn: Houens Odde Spejdercenter
Lokationsadresse:
Tilmeldingsadresse:
Tilmeld dig her

Til maj kan du igen komme på Åben Odde på Houens Odde. Det sker lørdag d. 6. maj fra 9.30 til 18.00.

Denne gang kan du vælge imellem to forskellige workshops:

  • Ny sangbog: Vær med til at udvikle den nye sangbog
  • jem & fix: I fixer, vi støtter-puljen

Vær med til at udvikle den nye sangbog

KFUM-Spejderne skal have en ny sangbog, og på denne workshop har du mulighed for at give dit besyv med. Vi skal både diskutere og udvikle på formatet for sangbogen, hvilken type indhold der skal være og give bud på hvilke sange, der skal være i en ny og opdateret spejdersangbog.

jem & fix - I fixer, vi støtter-puljen

På workshoppen er der rig mulighed for, at nye idéer til 'gør det selv'- projekter kan blomstre. Det er både store projekter med renoveringer, men i lige så høj grad, hvis man har en 'gør det selv' - aktivitet, man gerne vil udvikle. Fælles er, at vi vil udvikle på disse og snakke om, hvordan de passer ind i "I fixer, vi støtter"-puljen, og ende ud med at skrive en ansøgning, som I kan få sendt afsted.

Tilmeld dig Åben Odde her

Hvad er Åben Odde?

På Åben Odde kan du lære nyt og være med til at sætte retning for KFUM-Spejdernes fremtid, når forskellige projekt- og styregrupper byder ind spændende workshops om aktuelle emner.

Vi begynder dagen med at drikke kaffe og spise et rundstykke og slutter med aftensmad.

Det er gratis at deltage, og vi dækker dine transportomkostninger. Se mere i deltagerbrevet, som bliver udsendt efter tilmelding.