Flamsted Centret
Flamsted Centret byder velkommen til certificeret 12 timers førstehjælpskursus (720 minutter), hvor deltagerne bliver uddannet førstehjælpere med særligt ansvar jf. Dansk Førstehjælpsråd.
Startdato: 24-02-2017 19:00
Slutdato: 26-02-2017 11:30
Pris: 300 kr.
Tilmeldingsfrist/deadline: 06-02-2017
Max antal deltagere: 16
Arrangørs navn: Tobias Simonsen
Arrangør e-mail: tobias@kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 61262596
Lokationsnavn: Flamsted Centret
Lokationsadresse:
Skovdalsvej 210
9230 Svenstrup J

Gratis Centerlejr – Førstehjælpskursus - Udvikling med Flammerne

 

Hvad skal vi lave?

Flamsted Centret byder velkommen til certificeret 12 timers førstehjælpskursus (720 minutter), hvor deltagerne bliver uddannet førstehjælpere med særligt ansvar jf. Dansk Førstehjælpsråd.

Uddannelsen vil indeholde:

 

"Førstehjælp ved hjertestop", ”Førstehjælp ved blødninger”, ”Førstehjælp ved småskader”, ”Førstehjælp ved sygdomme”, ”Førstehælp ved skader på bevægeapparatet”, "Førstehjælp ved ulykker", ”Førstehjælp til forbrændinger, ætsninger og forgiftninger”.

 

Uddannelsen vil afvikles med et minimum af teori og primært gennemføres ved hjælp af virkelighedsnære øvelser, deltagerrefleksion og anvendelsesorienteret praktisk træning.

 

Grundet regler fra Dansk Førstehjælpsråd, er der plads til maksimal 16 deltagere.

 

Hvad indebærer gratis centerlejr?

Du er meget velkommen til at tage gruppen med på gratis centerlejr i denne og mange andre weekender i løbet af året. Se hvornår på www.flamstedcentret.dk/for-spejdere

Konceptet er at i får tildelt en lejrplads og adgang til køleskab, bad og toilet.

 

Centret har desuden et mindre udvalg af aktiviteter, som i også er meget velkommen til at benytte. Centerlejren er primært lederstyret, men der vil altid være Flammer på centret som i er meget velkommen til at henvende jer til.

 

Hvad med det praktiske?

Prisen for deltagelse i førstehjælpskurset er 300 kr. (tilskudsberettiget) inklusiv førstehjælpsbog til en værdi af 140 kr. samt førstehjælpsmærke, overnatning og fuld forplejning. Kurset foregår 24.-26. februar.

 

Vi starter alle fredag kl. 19. Førstehjælpskurset er færdig lørdag kl. 21 og centerlejr og centerudvikling er færdig søndag omkring kl. 11.30. Man er som førstehjælpskursus deltager velkommen til at blive til søndag, men kurset er officielt slut lørdag kl. 21.

 

Adressen er Skovdalsvej 210, 9230 Svenstrup J

 

Tilmeld dig her: goo.gl

 

Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte staben.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Spejder Hilsen

Anne Sofie, Rasmus, Lasse og Tobias

tobias@kfumspejderne.dk 61262596

 

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer