En omgang fjeld-chowder er klar til at blive tilberedt.
Fjeldgruppen
Vil du have sushi, lasagne eller cheesecake på din fjeldtur? Kurset hvor vi sprænger rammerne for hvad turmad kan være.
Startdato: 20-03-2020 20:00
Slutdato: 22-03-2020 14:00
Pris: 500 kr.
Tilmeldingsfrist: 06-03-2020
Max antal deltagere: 25
Arrangørs navn: Fjeldgruppen
Arrangør e-mail: mettearleth@fjeldgruppen.dk
Arrangør telefonnummer:
Stednavn: Århus området
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Fjeldmad uden pulver

Fjeldmad Uden Pulver er kurset hvor du i den grad får udvidet din horisont i forhold til hvilken slags mad man kan have med på tur, hvor godt det kan smage og hvor let det er at tilberede. Vi lærer dig at sammensætte og tilberede måltider fra bunden ved hjælp af dehydrerede ingredienser, og introducerer dig til teknikker og metoder der gør dig i stand til selv at udvikle mundvandsfremkaldende opskrifter. Du får lov at smage dig igennem færdige retter og at afprøve gennemtestede opskrifter, og du kan sammen med de andre kursister gå amok i eksperimenter og idéudvikling. To ting er sikre: Du kommer ikke sulten hjem fra kurset, og du vil aldrig mere spise kedelig turmad!

Når man sammensætter sine måltider fra bunden kan man selv rette ingredienser til efter smag, allergier eller ønsker om at retterne for eksempel skal være vegetariske, veganske, eller særligt klimavenlige. På dette kursus lærer du om tørring af mad i både teori og praksis, og om hvordan man kan lave en madplan med nok af det hele. Vi vil i et vist omfang også komme ind på hvilke planter og svampe man kan supplere sin kost med.

Forudsætninger for at deltage:

Du skal være fyldt 15 år.

Hvis du har allergier eller lignende, skal du selv kunne sikre dig at du ikke får noget du ikke kan tåle.

 

Læs mere om kurset på fjeldgruppen.dk fjeldmad.html

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer