Er du en af Danmarks sejeste patruljer, som kvalificerer sig til finalen? I så fald vil du i pinsen sammen med dine patruljekammerater blive testet, som i ikke havde troet var muligt. I vil få brug for en god portion gå på mod, et godt samarbejde samt forberede jer på et par dage med søvnunderskud.
Startdato: 19-05-2018 12:00
Slutdato: 21-05-2018 13:30
Pris: 300 kr.
Tilmeldingsfrist: 16-05-2018
Max antal deltagere:
Arrangørs navn: Jakob Jespersen
Arrangør e-mail: dm@kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 28294849
Stednavn: Houens Odde Spejdercenter - Stensgården
Adresse:
Houens Odde 14, 6000 Kolding
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Tilmeldingen er åben.

DM Finalen vil i 2018 endnu engang blive afholdt med base på Houens Odde Spejdercenter. Finalen vil denne gang blive afholdt henover pinsen, hvilket giver mulighed for mere tid og derved endnu flere fede aktiviteter.

Det er kun muligt at deltage i finalen, såfremt man har kvalificeret sig i en af de indledende runder på de grønne centre.

DM Finalen bliver fyldt med udfordrende, anderledes og fede aktiviteter!

Alle kvalificerede patruljer forventes at deltage i finalen, men af praktiske årsager skal vi vide, hvem og hvor mange deltagere der er i de forskellige patruljer.

De kvalificerende patruljer vil allerede, inden de tager hjem fra kvalifikationerne på de grønne centre, modtage yderligere info om finalen.

Mere info kan findes på arrangementets hjemmeside: www.dmispejder.dk eller i kan følge DM i Spejder på Facebook på: https://www.facebook.com/DMiSpejder/

Spørgsmål til DM i Spejder finalen kan stilles til DM i Spejders projektgruppe på dm@kfumspejderne.dk.

Pris

Vær opmærksom på, at prisen er 300 kroner for spejdere og 150 kroner for ledere.