Foto: Ole Thye Gram /facebook
Hvis ikke I har gjort det i distriktsstaben, så gør det nu!

Sæt kryds i kalenderen den 7. - 8. april til Distriktskonferencen 2018, som denne gang bliver planlagt af Skamling distriktsstab. Skamling har (for en stund) omdøbt konferencen til Distriktsstabskonferencen, fordi vi gerne vil lægge op til, at I tager så mange som muligt af sted fra staben.

Temaet på dette års konference er: Gruppedynamikker

I KFUM-Spejderne har vi en strategi med fokus på dygtige ledere.

Hvad skal der til for at skabe en dygtig og velfungerende distriktsstab?
Hvordan får andre lyst til at være en del af staben?
Hvilke roller har I hver især i staben?
Hvordan kan det bruges som en styrke?

Glæd jer til et døgn med fokus på jer. Distriktsstabskonferencen er stedet for netværk med andre stabe, lederpleje i egen stab og mulighed for at bliver klogere - og mere tændt på distriktsspejderarbejdet.
Startdato: 07-04-2018 09:30
Slutdato: 08-04-2018 12:00
Pris: 500 kr.
Tilmeldingsfrist: 07-04-2018
Max antal deltagere:
Arrangørs navn: Skamling Distrikt
Arrangør e-mail: jeanette.christensen97@gmail.com
Arrangør telefonnummer: 91366512
Stednavn: Houens Odde - Gilwellhytterne
Adresse:
Tilmeldingslink:
Tilmeld dig her

Distriktsstabskonference 2018

Konferencen er fra 7. - 8. april med mulighed for at ankomme fredag den 6. april.

”Dygtige ledere skaber stærke fællesskaber” er den strategi som vi hos KFUM Spejderne har fokus på indtil landsmødet næste efterår.

Denne strategi udspiller sig på alle niveauer i korpset, også hos os i distriktsstabene.

Vi er en vigtig medspiller i udlevelsen af strategien og derfor vil dette også være det overordnede omdrejningspunkt for distriktsstabskonferencen 2018.

For at kunne fremstå og agere som en dygtig distriktsstab, der bl.a. er med til at skabe de stærke fællesskaber lokalt, og for at vi kan supportere grupperne, så er det vigtigt at den enkelte stab forholder sig til deres egne præstationer.

Der er mange måder at gøre dette på, men en af vejene er at kigge indad. Kigge indad og se på hvordan distriktsstaben er sammensat, hvilke dynamikker er der, hvordan arbejder de sammen og hvordan smitter fællesskabet af på spejderarbejdet.

Derfor vil vi på distriktsstabskonferencen 2018 have fokus på gruppedynamik. Vi vil arbejde med den enkelte rolles del af fællesskabet i staben. Når vi har kigget lidt på individerne, skal vi fokusere på den udvikling en stab er igennem. Nogle stabe har været fasttømrede i flere år, men andre har der været stor udskiftning. Vi skal arbejde og reflektere lidt over den udvikling der sker i staben.

Vi i Skamling distrikt tror på, at hvis vi tør forholde os kritisk til os selv, kan det gøre os endnu stærkere end vi er i dag. Vi tror på at hvis distriktsstaben er stærk, vil den nemmere kunne være en del af ”dygtige ledere skaber stærke fællesskaber” strategien.

Vi har udfordret de vanlige rammer en del, så I vil komme til at opleve en anderledes konference. I vil opleve at vi har fællesskabet i fokus, og at der skal være tid og rum til stabspleje. 

Så hjem i jeres stabe, få så mange som overhovedet muligt med, da der kan være meget at vinde ved at tage staben afsted.