Junior, Trop og Senior Dyster i Vedbæk by. Moderne, anderledes og hylende morsomme aktiviteter, tester hvem der er bedst!
Startdato: 28-04-2017 18:00
Slutdato: 30-04-2017 12:00
Pris: 300 kr.
Tilmeldingsfrist/deadline: 10-04-2017
Max antal deltagere: 300
Arrangørs navn: Jonas Priess Sørensen
Arrangør e-mail: jonas2103@live.dk
Arrangør telefonnummer: 53553778
Lokationsnavn: Vedbæk skole
Lokationsadresse:
Henriksholms Alle 2, 2950 Vedbæk

Til spejderen som har knust Apo, Alli, Solaris og alle de andre Adventure spejderløb og spejderen der elsker kage, vennerne og den vildeste omgang freezer, kommer årets weekend tur 2017!

 

Du er spejder i enten Ermelunden Distrikt eller Hjorte distrikt, junior trop eller senior spejder og så elsker du at udfordre dig selv og din patrulje!

Distrikt turneringen vil forgå i Vedbæk by og vil byde på de sejeste aktiviteter du har prøvet kræfter med. Men for os, handler det ikke om, at du skal på diamant ekstrem i en weekend og vende dig i muder! Vi lover nye venner på tværs af patruljer, grupper og distrikter. Vi lover lækker mad og et miljø der både rummer hygge og konkurrence.

 

Turneringen starter fredag med indtjekning mellem 18 og 19, en fredag fyld med lege, natmad og lejrbål af uhørt god kvalitet.

Lørdag er den store turnerings dag: vilde aktiviteter, inspektion, natløb grænser der brydes og minder for livet

 

For ikke at ventetiden bliver alt for lang er der selvfølgelig en lille frivillig hjemmeopgave. Turneringen skal have et mærke. Vi opfordrer derfor til at alle patruljer indsender et mærkedesign til: jonas2103@live.dk

 

Ved indsending af design, tilmeldes patruljen til turneringen. deadline for hjemmeopgaven er 1.marts. det endelige deltager antal i patruljen skal dog først oplyses d.10. april, som også er seneste endelige tilmeldingsdato.

 

Mærket skal som have teksten: DT17 skrevet på, være cirkel formet med en diameter på 60mm og der kan maximalt bruges 15farver.

Alle patruljer der indsender et design vil få point og få sig et forspring og det bedste design vinder Cocios til hele patruljen om fredagen.

 

En patrulje skal være mellem 4 og 8 medlemmer, dannes der patruljer på tværs af enheder og grupper, vælger patruljen selv hvilken aldersgruppe de vil stille op under. Patruljerne skal medbringe telt, trangia til madlavning, opvaske udstyr og hvad man ellers tror der bliver brug for.

Vi ses til den vildeste og sjoveste distrikt turnering nogensinde.

 

På vegne af staben

Jonas Sørensen, Lejrchef

 

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer