Foto: Johny Kristensen
5 ting Diamant 154 også er:
Mad over bål
Kort og kompas
Udendørsliv døgnets 24 timer i en uge
Vandring/hike - 25 km eller måske 100
Patruljeliv og spejderånd
Startdato: 08-04-2017 12:00
Slutdato: 15-04-2017 12:00
Pris: 1700 kr.
Tilmeldingsfrist/deadline: 01-04-2017
Max antal deltagere: 36
Arrangørs navn: Johny Kristensen
Arrangør e-mail: Johny@Kfumspejderne.dk
Arrangør telefonnummer: 21430311
Lokationsnavn: Spejdercentret Thorup Hede
Lokationsadresse:
Thorup Hedevej 18
Tilmeldingsadresse:
Tilmeld dig her

5 ting Diamant 154 også er:

Mad over bål

Kort og kompas

Udendørsliv døgnets 24 timer i en uge

Vandring/hike - 25 km eller måske 100

Patruljeliv og spejderånd

 

Selvom Diamant 154 er møntet på at skulle udfordre den enkelte spejder og flytte grænser på et personligt plan såvel fysisk som psykisk, så er de klassiske og kendte spejderfærdigheder ikke tilsidesat! Kursusugen er et eventyr ind i en spejderverden, som du kender, men med målet om at vise dig sider af dig selv, du ikke vidste fandtes.

Diamant er som en storebror i kursusrækken der stiller udfordringer så som tung oppakning, lange nattetimer, minimal søvn, kolde dage og nætter, tørre rugbrødsmadder i lange baner, våde støvler, vabler, spænding, uvished og situationer under pres. Du bliver med andre ord udfordret som person men også som spejder.

 

Diamanter er det hårdeste mineral, man kender til og kan kun slibes med sit eget pulver. Det er den mest eftertragtede og prestigefyldte ædelsten af alle, og den skabes under pres! Gennem grænsesøgende udfordringer, sammenhold, strategi, råstyrke,, udholdenhed, primitiv overlevelse, vigtige overvejelser og væsentlige beslutninger bliver du døgnets 24 timer udsat for.

Kurset byder på mere end 154 timers personlig udvikling, aktiviteter hvor du kommer højt op over jorden, ned under vandet og får et sus i maven af glæde og viljefasthed, som du aldrig har oplevet før! Diamant på Spejdercentret Thorup Hede er kurset, der sætter DIG i fokus. Staben, bestående af 14 unge og dygtige spejdere, har pakket et program til lige netop dig, som er mellem 15 og 17 år. Det er sjovt, lærerigt og udfordrende.

Staben på Diamant, som har sine rødder på Spejdercentret Thorup Hede, har sammensat et kursus for dig, som ønsker at få en kæmpe oplevelse, en stor indsigt i dig selv, og en viden om hvordan man arbejder sammen med andre - også når det hele bare bliver for meget.

Vi giver dig værktøjerne, som du kan have med dig i rygsækken videre frem i livet. Værktøjer som du kan bruge, når du er i skole, på arbejde, til spejder, spiller fodbold eller noget helt femte. Det er værktøjer, der er unikke og tilpasset dig.

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer