24 timer med selvudløser er et event primært for KFUM-Spejdere. I løbet af 24 timer skal du og din patrulje tage en masse billeder! Hver time vil der komme en ny kategori I skal tage et billede indenfor.
Startdato: 18-03-2017 11:00
Slutdato: 19-03-2017 11:00
Pris: 0
Tilmeldingsfrist/deadline: 11-03-2017
Max antal deltagere:
Arrangørs navn: Rikke Thomasberg
Arrangør e-mail: 24timermedkamera@gmail.com
Arrangør telefonnummer:
Lokationsnavn:
Lokationsadresse:

Desuden vil der løbende kommer bonusopgaver, der kan skaffe patruljen flere point. Denne gang er der to kategorier, man kan tilmelde sig i, den ene er for junior og trop og den anden er for senior+. For det handler jo om at vinde. Jo bedre og mere kreativt et billede er desto flere points kan man få. Der vil være tre vindere i alt, en for bedste patrulje hos junior/trop og en for bedste patrulje hos senior+ og så en for det bedste billede!

Det er selvfølgelig gratis at deltage og efter weekenden vil alle deltagere få tilsendt et fedt mærke så I kan huske dette helt fantastiske døgn resten af jeres dage som spejdere!

 

I år kommer alt til at foregå over instagram, så en fra patruljen skal have dette, og ellers kan en leder måske hjælpe jer med at få fat i en. Det er her opgaverne vil blive delt og her billederne skal deles.

En patrulje skal bestå af minimum 3 personer og alle skal være fra samme kategori, det vil sige man må ikke have 3 juniorer og 1 senior i en patrulje. Men man må gerne have 3 juniorer og 2 tropspejdere.

 

Tilmelding skal ske via følgende link: congresso.spejdernet.dk

 

I kan finde begivenheden på Facebook her: www.facebook.com

 

Så begynd allerede nu at dele begivenheden med ALLE jeres spejdervenner så de også kan komme med til årets fedeste kamera-event! I må også meget gerne sige det i jeres spejdergruppe og dele den på deres facebooksider.

 

Hvis I har nogle spørgsmål er I mere end velkomne til at skrive en mail på:

24timermedkamera@gmail.com eller sende os en besked her på facebook.

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer