Forfatter: Nielse

Med stole-bull-riding får deltagerne får sat deres mod og balance på prøve.

Deltagerne skal sætte sig på en kasse, som er monteret på en pind, med fødderne i en kasse, som også er monteret på denne pind. Pinden er sat op på 2 stole, som har siddefladerne pegende imod hinanden. Stoleryggene skal stå i en sådan afstand, at man ikke kan nå dem med hænderne. Deltagerne får et trækosteskaft til deres rådighed. Skaftet må bruges til at holde balance med. På de 4 hjørner, der er på stoleryggene, er der lagt en klud, dvs. 4 klude i alt. Målet er nu at få alle klude ned med kosteskaftet uden at falde. Det er sværere, end det lyder! Alle deltagere får en sjov og anderledes oplevelse, samtidig med, at de får trænet deres balance.

Vippe høns af pinden

En lille leg, der kræver god balance.

Anbring 2 stole over for hinanden. På sædet af dem lægger man en rafte. Jo mere rund og glat raften er, jo sværere bliver det. Læg 4 tørklæder, 1 på hvert hjørne af ryglænene på stolene.

Spejderen sætter sig på raften med et kosteskaft til at holde balancen med ved at sætte det i gulvet. Løft også fødderne op på raften. Mens spejderen sidder der, gælder det om at få vippet tørklæderne af stolene ved at bruge kosteskaftet. De 2 foran  er nemme nok, men dem bagved er en helt anden sag :-)

Varighed

Materialer

Trækosteskaft som balancepind 4 klude 2 stole 2 kasser (mælkekasser kan bruges) Pind/rafte til at sætte kasserne på (det skal være af en sådan styrke, at den ikke knækker) Evt. faldunderlag

Deltagere

Min. 1

Max. 1