Brug snapchat som udgangspunkt for noget vildt sjovt
...
08-03-2018
NY form for gæt og grimasser/ magrette skål. Deltagerne skal tænke hurtigt, bruge snapchat og skabe et billede af en film, serie eller kendt figur/person.

Alle kender snapchat , snapchat billeder skabes hurtigt og er hurtigt væk igen. Det er tanken bag.

Deltagerne bliver delt i grupper anbefalet maks. 6 pers. pr. gruppe. Hver gruppe for 1 maks. 2 min til at finde en serie/film eller figur/person de vil imitere. De skal sammentid nå at aftale hvordan de vil gøre, hvem der gør hvad og hvad der ellers findes nødvendigt.

Når tiden er gået skal hver gruppe skiftevis i 10 sekunder foran øvrig deltager vise deres imitation. Det handler om at blive gættet. Når tiden er gået skal resten af deltagerne gætte filmen/serien/figuren eller personen.

Formål: At deltagerne lærer at tænk hurtigt og kreativt på meget kort tid. Altså der vil opstå en hvis form for tidspres og samtidig lærer deltagerne at træffe valg og samarbejde under pres.

Aktiviteten er så åben at der sagtens kan ændres så det tilpasse hvad du skal bruge den til. Kan nævne disse forslag til ændringer: grupper er større eller mindre, tiden de har til at planlægge og komme på ideen kan ændres eller rammen for hvad de skal imitere kan ændres, eller sværhedsgraden/forventningerne.

Tags

Varighed

Materialer

Eventuelt kan udklædningtøj og alt omkring en bruges, men det et ikke nødvendigt med god fantasi

Deltagere

Min. 3

Max. 30

Kompetencezoner

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer