Forfatter: Ulveledertræf 2008

Historie:

Den brune bjørn er et stort og kraftigt dyr. Om dagen sover den, og om natten vandrer den efter føde. Den æder bær, nødder, rødder, korn, saftigt græs, blade og kviste. Endvidere udgraver den humlebiernes reder og æder både larverne og honningen. Den kan også angribe stort vildt og husdyr. Som regel er den langsom i sine bevægelser, men meget udholdende. Den klatrer over stejle klipper, og den kan uden besvær svømme over brede floder. Når der er mennesker i nærheden, trækker bjørnen sig væk, men hvis den overraskes, kan den være meget farlig.

Opgave:

Bjørnen er sulten. Hjælp ham med at finde vej til de vilde biers bo. Brug bierne som spor.

Sporløb, hvor ulvene skal følge bierne. Sporene kan være perler, som lægges diskret i skovbunden.

Point: Der kan gives op til 10 point for løsning af opgaven.

Tags